Independiente Santa Fe prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 23 Μαρτίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Κολομβίας. Δικαιωθήκαμε και στις δυο χθεσινές επιλογές μας από την Κολομβία, καθώς πέρασε το 2 (DNB) στο 1.83 από την αναμέτρηση Μπογιάκα Τσίκο – Ενβιγκάδο (1-2), καθώς και το Χ Ημίχρονο (1.88) στο Αλιάνσα Πετρολέρα – Ατλ. Μπουκαραμάνγκα (1-1, 1-3).

Μπογιάκα Τσίκο – Ενβιγκάδο Προγνωστικά

Αήττητη παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Μπογιάκα Τσίκο, έχοντας μια νίκη επί της Ντεπόρτες Τολίμα (2-1 εντός) και μια ισοπαλία 0-0 με τη Ντεπορτίβο Περέιρα, εκτός. Ο βαθμός που πήρε, ήταν μόλις ο όγδοος συνολικά της, μετά από δώδεκα αγωνιστικές, οπότε και παραμένει χαμηλά. Δυο νίκες και τρεις ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, στο φετινό Απερτούρα. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Ενβιγκάδο, μετά από τρεις αναμετρήσεις και με απολογισμό δυο ισοπαλίες και μια ήττα, επικρατώντας με 2-1 της Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, εντός. Με τους τρεις βαθμούς που απέκτησε, έφτασε τους δώδεκα συνολικά και βρίσκεται στην 13η θέση και στο +4 από την αποψινή της αντίπαλο. Παραμένει χωρίς διπλό στις δώδεκα τελευταίες εξόδους της, σε επίπεδο πρωταθλήματος, μετρώντας από έξι ισοπαλίες και ήττες.

Δεν ικανοποιούν με τη μέχρι τώρα παρουσία τους στο Απερτούρα οι δυο ομάδες, οπότε και δικαίως παραμένουν χαμηλά. Περιμένουμε να αντιδράσουν και να πάρουν κάποιους σημαντικούς βαθμούς, αρχής γενομένης από απόψε. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 1.80 από την Bwin.

Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε – Όνσε Κάλντας Προγνωστικά

Την πρώτη της ήττα υπέστη και πάλι η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, μετά από δέκα παιχνίδια και με απολογισμό έξι νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ενβιγκάδο (2-1). Δεύτερη φετινή ήττα, μετά και από εκείνη στην πρεμιέρα του Απερτούρα, κόντρα στην Ατλέτικο Νασιονάλ (2-0 εκτός). Αήττητη στα 29 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, στα πλαίσια του πρωταθλήματος, όπου και μετράει χαρακτηριστικά 21 νίκες και οκτώ ισοπαλίες. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τα οκτώ τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος η Όνσε Κάλντας, μετρώντας πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες, μετά και το εντός 1-1 με την Αμέρικα ντε Κάλι. Τρίτη διαδοχική ισοπαλία, μετά και από εκείνες με Ντεπορτίβο Κάλι (0-0 εντός) και Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα (1-1 εκτός). Με εννέα μόλις βαθμούς, βρίσκεται χαμηλά στην κατάταξης και πιο συγκεκριμένα στην 16η θέση. Χωρίς διπλό σε οκτώ εξόδους, μετρώντας χαρακτηριστικά πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή εντός έδρας παρουσία της θέλει απόψε η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, με σκοπό να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να μείνει σε επαφή με την κορυφή. Είναι το φαβορί, ειδικά από τη στιγμή που η Όνσε Κάλντας δεν πείθει εκτός, οπότε και περιμένουμε να πάρει τη νίκη. Επιλογή μας, είναι το Άσσος και Under 3.5 σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

01:00 Μπογιάκα Τσίκο – Ενβιγκάδο: Goal/Goal (1.80 @bwin)

03:00 Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε – Όνσε Κάλντας: Άσσος και Under 3.5 (2.00 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!