Independiente Santa Fe prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Κολομβίας.

Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα – Ατλέτικο Νασιονάλ Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ενβιγκάδο, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Πέμπτο ματς από τα έξι τελευταία, στο οποίο δεν κατάφερε να σκοράρει. Μόλις μια ήττα στα πέντε τελευταία εντός, μετρώντας ακόμη τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Από ένα αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων προέρχεται στο πρωτάθλημα η Ατλέτικο Νασιονάλ, στο οποίο και μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το εντός 2-2 με την Αμέρικα ντε Κάλι. Πήρε αποτέλεσμα στις τέσσερις από τις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (3-1-1).

Σε πολύ καλύτερη κατάσταση δείχνει η Ατλέτικο Νασιονάλ, ερχόμενη από αήττητο σερί, το οποίο μπορεί να διευρύνει απόψε, κόντρα σε μια Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα που δυσκολεύεται στο σκοράρισμα. Πάμε με το Διπλό σε απόδοση 2.15 από την Bwin.

Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε – Μπογιάκα Τσίκο Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, σε ένα σερί όπου και μετράει τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το εντός 0-0 με την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν. Δεύτερη διαδοχική “λευκή” ισοπαλία, μετά και από εκείνη με την Αμέρικα ντε Κάλι εκτός, έκτο σερί ματς που διατηρεί ανέπαφη την εστία της. Παρέμεινε αήττητη στα 26 τελευταία εντός της, μετρώντας 19 νίκες και επτά ισοπαλίες, έχοντας δεχθεί μόλις ένα τέρμα στα οκτώ πιο πρόσφατα αντίστοιχα παιχνίδια. Μετά από έξι αναμετρήσεις και με απολογισμό μια ισοπαλία και πέντε ήττες, η Μπογιάκα Τσίκο πανηγύρισε επιτέλους τη νίκη, κόντρα στη Τζούνιορ, με 2-1 εντός. Κάπως έτσι, έβαλε τέλος σε ένα σερί δώδεκα αγώνων πρωταθλήματος χωρίς νίκη (0-1-11). Χωρίς διπλό στις 21 τελευταίες εξόδους της, έχοντας χαρακτηριστικά δυο ισοπαλίες και 19 ήττες.

Την ευκαιρία να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της με μια νίκη, έχει απόψε η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, η οποία σαφώς και είναι το φαβορί κόντρα σε μια Μπογιάκα Τσίκο που μπορεί να κέρδισε τη Τζούνιορ, γενικά όμως δεν πείθει. Πάμε με το Άσσος και No Goal σε απόδοση 1.83.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

01:05 Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα – Ατλέτικο Νασιονάλ: Over 2.5 (2.02 @bwin)

03:10 Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε – Μπογιάκα Τσίκο: Άσσος και No Goal (1.83 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!