prognostika stoiximatos 22122021

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το κύπελλο της Πορτογαλίας. Χθες, Τρίτη (21/12), δικαιωθήκαμε με την επιλογή του Χ2 σε απόδοση 1.81 στο παιχνίδι Φαμαλικάο – Πορτιμονένσε, με το 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Κάζα Πία – Σπόρτινγκ Λισαβόνας Προγνωστικά

Από δυο σερί ήττες προέρχεται η Κάζα Πία, κόντρα σε Εστρέλα (1-0 εκτός) και Ρίο Άβε (0-1 εντός), αμφότερες για τη δεύτερη κατηγορία. Κόντρα στην τελευταία, είχε ευκαιρίες, όμως ήταν αρκετά άστοχη στην τελική προσπάθεια για να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω, με αποτέλεσμα να μην αποφύγει τα χειρότερα. Επικράτησε στα επτά από τα οκτώ τελευταία εντός της, έχοντας και μια ήττα.

Ένα νικηφόρο σερί τριών αγώνων “τρέχει” η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σε όλες τις διοργανώσεις, μετά και το 0-3 επί της Ζιλ Βιθέντε. Μπορεί να τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όμως μπήκε πιο αποφασισμένη και βρήκε τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα. Πανηγύρισε το διπλό στις επτά από τις οκτώ τελευταίες εξόδους της, ανεξάρτητα από τη διοργάνωση, έχοντας και μια ήττα.

Ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, από τη στιγμή που αγωνίζεται μια κατηγορία πιο πάνω από την Κάζα Πία και διαθέτει ένα πιο ποιοτικό σύνολο από την αντίπαλό της. Περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ, επιλέγοντας το Over 2.5 σε απόδοση 1.70 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

22:45 Κάζα Πία – Σπόρτινγκ Λισαβόνας: Over 2.5 (1.70 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!