prognostika Danias

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 22 Νοεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 16η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Δανίας.

Σοντερίσκε – Άαλμποργκ Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και έξι αναμετρήσεις η Σοντερίσκε, σε ένα σερί όπου και μετράει μια ισοπαλία και πέντε ήττες, μετά και το εκτός 3-1 από την ουραγό Βέιλε. Μπορεί να δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες, ωστόσο ήταν αρκετά άστοχη για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Πανηγύρισε μια νίκη στα έξι πιο πρόσφατα εντός της, μετρώντας ακόμη δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Από την πλευρά της, αήττητη παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι η Άαλμποργκ, μετά και το διπλό στην έδρα της Νόρντζελαντ. Την περασμένη εβδομάδα, υποδέχθηκε τη Ράντερς, με την οποία έμεινε στο 1-1. Μπήκε δυναμικά και προηγήθηκε με το “καλημέρα”, όμως στην πορεία είδε την αντίπαλό της να ισορροπεί το παιχνίδι και να φτάνει στην ισοφάριση. Ηττήθηκε στις δυο από τις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της, έχοντας και ένα διπλό.

Πείθει περισσότερο η Άαλμποργκ, η οποία έχει την ευκαιρία απόψε να “πιάσει” τη Ράντερς στην τρίτη θέση της κατάταξης, αρκεί να πάρει τη νίκη στην έδρα της Σοντερίσκε, που από την πλευρά της απογοητεύει. Της έχει “κόψει τον αέρα” στα τελευταία μεταξύ τους (4×4), είναι ικανή να δώσει συνέχεια στην παράδοση αυτή. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 1.95 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Σοντερίσκε – Άαλμποργκ: Διπλό (1.95 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!