prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 22 Οκτωβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση που ανοίγει την 12η αγωνιστική στη Ρωσία.

Ντιναμό Μόσχας – Κίμκι Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα εδώ και δυο αναμετρήσεις η Ντιναμό Μόσχας, έχοντας μια ήττα από την Κρίλια Σοβέτοφ (0-1 εντός) και μια ισοπαλία με τη Σπαρτάκ Μόσχας (2-2 εκτός). Κόντρα στην τελευταία, μπορεί να είχε λιγότερες ευκαιρίες και να πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων στο ματς, ωστόσο στο φινάλε “δέχθηκε την ψυχρολουσία”. Πανηγύρισε δυο νίκες σε πέντε φετινά εντός, μετρώντας ακόμη μια ισοπαλία και δυο ήττες. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Κίμκι, καθώς μετά από οκτώ αναμετρήσεις και με απολογισμό πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες, επικράτησε με 2-0 της Ακμάτ Γκρόζνι. Πήρε από νωρίς προβάδισμα και παρότι δέχθηκε πίεση στο δεύτερο ημίχρονο, δεν το “πλήρωσε”, για να εξασφαλίσει το τρίποντο στο φινάλε. Τρίτο διαδοχικό ματς που διατηρεί ανέπαφη την εστία της. Πήρε μόλις ένα βαθμό στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της (0-1-3).

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες θα παραταχθεί η Ντιναμό Μόσχας, έτσι ώστε να μην απομακρυνθεί περισσότερο από την κορυφή. Είναι το φαβορί κόντρα σε μια Κίμκι, που στα εκτός της απογοητεύει, οπότε και η επιλογή μας είναι το Άσσος και Under 3.5 σε απόδοση 2.20 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Ντιναμό Μόσχας – Κίμκι: Άσσος και Under 3.5 (2.20 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!