AIK prognwstiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 22 Αυγούστου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την 16η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α’ Σουηδίας.

ΑΪΚ – Χάκεν Προγνωστικά

Αήττητη εδώ και έξι αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η ΑΪΚ, μετρώντας πέντε νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το διπλό που πανηγύρισε στην έδρα της Σίριους (0-1 εκτός). Ήταν καλύτερη, το τελικό αποτέλεσμα ήταν και το πιο δίκαιο, ενώ αν ήταν λίγο περισσότερο εύστοχη τότε το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο. Παραμένει αήττητη εντός έδρας, με έξι νίκες και δυο ισοπαλίες. Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Χάκεν στο πρωτάθλημα, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ντέγκερφορς, από την οποία και ηττήθηκε με 3-0. Κατώτερη των προσδοκιών η εμφάνισή της, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν και δέχθηκε και τα τρία τέρματα. Δυο νίκες και από τρεις ισοπαλίες και ήττες στα εκτός της, έχοντας ηττηθεί στις δυο πιο πρόσφατες εξόδους της.

Σε πολύ καλύτερη κατάσταση βρίσκεται η ΑΪΚ, η οποία δείχνει σταθερότητα στην απόδοσή της και παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει ακόμη μια νίκη απόψε και να παραμείνει εντός τριάδος. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.99 από την Bwin.

Έρεμπρο – Σίριους Προγνωστικά

Μετά από τρεις αναμετρήσεις και με απολογισμό μια νίκη και δυο ισοπαλίες, η Έρεμπρο υπέστη και πάλι την ήττα, καθώς δεν κατάφερε να πάρει κάτι στην έδρα της Βάρμπεργκς, από την οποία και ηττήθηκε με 1-0. Είχε ευκαιρίες, αλλά στάθηκε αρκετά άστοχη στην τελική προσπάθεια. Πανηγύρισε μόλις μια νίκη σε επτά συνολικά εντός, μετρώντας ακόμη από τρεις ισοπαλίες και ήττες. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις πρωταθλήματος η Σίριους, μετρώντας μια ισοπαλία και δυο ήττες, μετά και το εντός 0-1 από την ΑΪΚ. Δεν έπεισε σε καμία περίπτωση με την εμφάνιση της, δεν άξιζε κάτι, ενώ στάθηκε τυχερή που δεν δέχθηκε περισσότερα τέρματα. Αγνοεί το διπλό στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της (0-2-4).

Βαθμολογική ανάσα αναζητούν οι δυο ομάδες, στη μάχη που δίνουν για να αποφύγουν τα χειρότερα στο τέλος της σεζόν. Δύσκολα να ξεχωρίσουμε κάποια ως φαβορί, θα πάμε με το Χ Ημίχρονο σε απόδοση 2.25.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:30 ΑΪΚ – Χάκεν: Άσσος (1.99 @bwin)

18:30 Έρεμπρο – Σίριους: Χ Ημίχρονο (2.25 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!