AIK prognwstiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 22 Μαΐου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Σουηδίας.

ΑΪΚ – Μιάλμπι Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την ΑΪΚ, μετά από δυο αναμετρήσεις και με απολογισμό μια ισοπαλία και μια ήττα, επικρατώντας αυτή τη φορά με 1-2 της Έστερσουντ, εκτός. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 13 συνολικά και βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης, ούσα παράλληλα στο -4 από την κορυφή, έχοντας και ματς λιγότερο από τη Μάλμε. Αήττητη σε τέσσερα φετινά εντός, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων στο πρωτάθλημα προέρχεται η Μιάλμπι, μετρώντας δυο νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το εντός 1-1 με τη Χάκεν. Με το βαθμό που πήρε, έφτασε τους εννέα συνολικά, μετά από τις επτά πρώτες στροφές. Μια ισοπαλία και δυο ήττες σε τρεις φετινές εξόδους.

Με όπλο την εξαιρετική η εικόνα που παρουσιάζει στα μέχρι τώρα εντός της παραταχθεί η ΑΪΚ, έτσι ώστε να πάρει το δεύτερο διαδοχικό της τρίποντο. Έχει τον πρώτο λόγο κόντρα σε μια Μιάλμπι που εκτός παραπαίει. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.85 από την Bwin.

Έστερσουντ – Σίριους Προγνωστικά

Από την τέταρτη διαδοχική της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται η Έστερσουντ, έχοντας ηττηθεί κατά σειρά από Βάρμπεργκς (1-2 εντός), Μιάλμπι (1-0 εκτός), Τζουργκάρντεν (2-0 εκτός) και ΑΪΚ (1-2 εντός). Συμπλήρωσε έτσι πέντε σερί ματς χωρίς νίκη, καθώς είχε προηγηθεί η ισοπαλία με τη Μάλμε (1-1). Μετά και τις επτά πρώτες στροφές, έχει συγκεντρώσει πέντε βαθμούς και παραμένει στην προτελευταία θέση, πάνω μόνο από την ουραγό Χάκεν. Μια νίκη και δυο ήττες σε τρία φετινά εντός. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Σίριους, σε ένα σερί όπου και μετράει από δυο ισοπαλίες και ήττες, μετά και το εκτός 2-2 με τη Γκέτεμποργκ. Πρώτος βαθμός, μετά τις δυο ήττες που υπέστη κόντρα σε Χάμαρμπι (3-2 εκτός) και Έλφσμποργκ (0-2 εντός), με τον οποίο και έφτασε τους εννέα συνολικά. Μια νίκη, δυο ισοπαλίες και μια ήττα ο εκτός έδρας απολογισμός της.

Αντίδραση αναζητούν οι δυο πλευρές, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα τους, στα τελευταία παιχνίδια που έδωσαν. Κάπως καλύτερη στα εντός της η Έστερσουντ, σκοράρει στα εκτός η Σίριους, οπότε και πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.70.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:00 ΑΪΚ – Μιάλμπι: Άσσος (1.85 @bwin)

18:30 Έστερσουντ – Σίριους: Goal/Goal (1.70 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!