Aarhus prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 22 Απριλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από τα πλέι οφ της Δανίας.

Άαρχους – Ράντερς Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Άαρχους, σερί στο οποίο και μετράει τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες, μετά και το εκτός 2-2 που απέσπασε από τη Μπρόντμπι, παρότι είχε προηγηθεί δυο φορές στο σκορ. Παραμένει εντός τετράδος, έχοντας συγκεντρώσει 39 βαθμούς, ούσα στο -4 από την τρίτη Κοπεγχάγη. Παράλληλα, δεν κατάφερε να επικρατήσει σε κανένα από τα τρία τελευταία εντός της (0-1-2). Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Ράντερς δεν έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη εδώ και τρία παιχνίδια, στα οποία και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες, ερχόμενη από το εντός 0-0 με τη Μίντιλαντ. Βρίσκεται σταθερά στην τελευταία θέση, με 33 βαθμούς. Δεν έχει πανηγυρίσει το διπλό σε καμία από τις πέντε τελευταίες εξόδους της (0-3-2).

Την άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό της στο κύπελλο, θέλει να πάρει απόψε η Ράντερς, η οποία δείχνει μια σχετική βελτίωση τελευταία. Επιπλέον, με πιθανή επικράτηση κάνει και ένα ακόμη βήμα για την εξασφάλιση της τέταρτης θέσης. Έχει τον πρώτο λόγο, οπότε και επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 2.07 από την Bwin.

Μίντιλαντ – Κοπεγχάγη Προγνωστικά

Από ένα αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων προέρχεται στο πρωτάθλημα η Μίντιλαντ, στο οποίο και μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το εκτός έδρας 0-0 με τη Ράντερς, όπου ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη. Κάπως έτσι, έφτασε τους 50 βαθμούς και παραμένει στην πρώτη θέση, ούσα στο +1 από τη δεύτερη Μπρόντμπι, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο. Εννέα νίκες σε δώδεκα εντός (9-1-2). Αήττητη σε τρία παιχνίδια παραμένει και η Κοπεγχάγη, με δυο νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εντόε 2-2 με τη Νόρντζελαντ, παρότι προηγήθηκε δυο φορές, αγωνιζόμενη και με παίκτη λιγότερο από το 18′. Είναι στην τρίτη θέση και στο -7 από τη δεύτερη Μπρόντμπι, ενώ πήρε ένα διπλό στα τέσσερα τελευταία εκτός της (1-1-2).

Να ανοίξει και πάλι τη διαφορά της από τους διώκτες της, θέλει η Μίντιλαντ, κάνοντας ακόμη ένα βήμα για να φτάσει στον τίτλο, την ώρα που η Κοπεγχάγη κάνει μια τελευταία αντεπίθεση για να μπει “σφήνα” στη δυάδα. Περιμένουμε γκολ και επιλογή μας είναι το Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:45 Άαρχους – Ράντερς: 2-3 Goals (1.95 @bwin)

21:15 Μίντιλαντ – Κοπεγχάγη: Διπλό (2.15 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!