La Equidad prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 22 Μαρτίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Κολομβίας. Δικαιωθήκαμε και στις δυο χθεσινές επιλογές μας από τη Δανία, καθώς πέρασε το Goal/Goal (1.75), τόσο στο Μπρόντμπι – Άαρχους (1-1), όσο και στο Ράντερς – Κοπεγχάγη (2-1).

Πατριότας – Λα Εκιδάδ Προγνωστικά

Από τρεις σερί ήττες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Πατριότας, κόντρα σε Αμέρικα ντε Κάλι (0-1 εντός), Τζαγκουάρες (3-2 εκτός) και Μιγιονάριος (0-2 εντός). Πανηγύρισε δυο φορές τη νίκη στα έξι συνολικά εντός της στο φετινό Απερτούρα, μετρώντας ακόμη μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Αντιθέτως, αήττητη παραμένει εδώ και πέντε αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα η Λα Εκιδάδ, σε ένα σερί όπου και μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το εντός 3-1 επί της Ενβιγκάδο. Πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις έξι τελευταίες εξόδους της, σε επίπεδο πρωταθλήματος, μετρώντας ακόμη τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες. Μεσοβδόμαδα, ηττήθηκε με 1-2 από τη Ντεπορτίβο Πάστο, στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Σε αγωνιστική κρίση η Πατριότας, ερχόμενη από τρεις σερί ήττες, την ώρα που αντίδραση αναζητά και η Λα Εκιδάδ, μετά και την ήττα στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Σε γενικές γραμμές ωστόσο, πείθουν περισσότερο οι φιλοξενούμενοι, έχουν και την προϊστορία υπέρ τους, οπότε πάμε με το 2 (DNB) σε απόδοση 1.83 από την Bwin.

Αλιάνσα Πετρολέρα – Ατλ. Μπουκαραμάνγκα Προγνωστικά

Εξακολουθεί να μην έχει πανηγυρίσει τη νίκη στο πρωτάθλημα η Αλιάνσα Πετρολέρα, όπου σε δέκα παιχνίδια μετράει τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες, μετά και το εκτός 1-0 από τη Ντεπορτίβο Πάστο. Συμπλήρωσε 24 παιχνίδια χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, μετρώντας επτά ισοπαλίες και 17 ήττες. Παράλληλα, δεν έχει πανηγυρίσει τρίποντο σε κανένα από τα έντεκα πιο πρόσφατα εντός της, μετρώντας πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες. Από την άλλη, η Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα είναι αήττητη στα τρία τελευταία της, μετρώντας κατά σειρά μια νίκη και δυο ισοπαλίες, μετά και το εντός 1-1 με την Όνσε Κάλντας. Αγνοεί το διπλό στις δέκα τελευταίες εξόδους της σε επίπεδο πρωταθλήματος, μετρώντας χαρακτηριστικά τέσσερις ισοπαλίες και έξι ήττες.

Κάπως καλύτερη η εικόνα της Αλιάνσα Πετρολέρα με τον Μποντέρ στον πάγκο, όμως εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη στο Απερτούρα. Αντιθέτως, η Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα δείχνει σταθερότητα με την έλευση του Σουάρες, όμως εκτός έδρας παραπαίει. Επιλογή μας, είναι το Χ ημίχρονο σε απόδοση 1.88.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

01:05 Πατριότας – Λα Εκιδάδ: 2 (DNB) (1.83 @bwin)

03:10 Αλιάνσα Πετρολέρα – Ατλ. Μπουκαραμάνγκα: Χ ημίχρονο (1.88 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!