prognostiko stoiximatos 22032022

Εβδομάδα εθνικών αναμετρήσεων αυτή που διανύουμε και όπως είναι φυσικό το ποδοσφαιρικό κουπόνι θα είναι πιο φτωχό σε σχέση με άλλες ημέρες. Παρόλα αυτά, θα υπάρχει δράση και σε συλλογικό επίπεδο, κυρίως σε μικρότερες κατηγορίες. Στα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα της αγγλικής Λιγκ 2.

Πορτ Βέιλ – Έξετερ Προγνωστικά

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Πορτ Βέιλ, έρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή στην έδρα της Μπράντφορντ (1-2 εκτός). Καλύτερη σε γενικές γραμμές στον αγωνιστικό χώρο, επισφράγισε την κυριαρχία της με δυο γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ παρότι δέχθηκε τη μείωση δεν αισθάνθηκε ιδιαίτερη απειλή για πιθανή απώλεια. Θέλει να συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό και να βρεθεί εντός πλέι οφ. Επικράτησε στα τρία τελευταία κόντρα στην αποψινή της αντίπαλο.

Από αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων προέρχεται από την πλευρά της η Έξετερ, έχοντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το διπλό που πανηγύρισε στην έδρα της Όλνταμ. Δυσκολεύτηκε αρκετά, καθώς μπορεί να προηγήθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, στην πορεία όμως είδε την αντίπαλο της να κερδίζει πέναλτι (το έπιασε ο Ντόουσον), ενώ έμεινε και με δέκα παίκτες. Άντεξε όμως στην πίεση και στις καθυστερήσεις “χτύπησε” για δεύτερη φορά. Στη δεύτερη θέση, αλλά με αρκετή διαφορά από την κορυφή. Δεν κέρδισε στις δυο τελευταίες επισκέψεις της εδώ.

Πρόκειται για δυο ομάδες που βρίσκονται σε φόρμα τον τελευταίο καιρό, κάτι που γίνεται αντιληπτό και από τα αποτελέσματα που παίρνουν. Είναι επιθετικές και το αμφίσκορο επιβεβαιώνεται στα τελευταία τους ματς (6/8 η Πορτ Βέιλ, 5/7 η Έξετερ), οπότε και επιλογή μας αποτελεί ένα ακόμη Goal/Goal σε απόδοση 1.91 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:45 Πορτ Βέιλ – Έξετερ: Goal/Goal (1.91 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!