Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Βραζιλίας.

Παλμέιρας – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και δυο αναμετρήσεις η Παλμέιρας, μετρώντας μια ήττα από την Κοριτίμπα (1-0 εκτός) και μια ισοπαλία με τη Σάο Πάολο (0-0 εκτός). Έφτασε τους 57 συνολικά, έχοντας εξασφαλίσει παράλληλα και τη συμμετοχή στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Αήττητη στα δέκα πιο πρόσφατα εντός της (7-3-0). Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, σε ένα σερί όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες, μετά και το εκτός 2-1 από την Ατλέτικο Παραναένσε. Έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ ηττήθηκε στις τέσσερις από τις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (1-0-4).

Αδιάφορες βαθμολογικά οι δυο ομάδες, από τη στιγμή που έχουν εξασφαλίσει την παρουσία της στις εκτός συνόρων διοργανώσεις και δεν διεκδικούν κάτι παραπάνω. Παίζουν χωρίς άγχος και περιμένουμε να βρουν δίχτυα, με την επιλογή μας να είναι το Over 2.5 σε απόδοση 2.02 από την Bwin.

Μποταφόγκο – Σάο Πάολο Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και δέκα αναμετρήσεις η Μποταφόγκο, με μια ισοπαλία και εννέα ήττες, ερχόμενη από το εκτός 2-0 από την Γκοϊάς. Τρίτη διαδοχική της ήττα, μετά και από εκείνες κόντρα σε Σπορτ Ρεσίφε (0-1 εντός) και Γκρέμιο (2-5 εντός), έχοντας υποβιβαστεί και τυπικά από την κατηγορία. Ηττήθηκε στα οκτώ τελευταία εντός της. Αήττητη παραμένει στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος η Σάο Πάολο, μετρώντας μια νίκη και δυο ισοπαλίες, μετά και το εντός 1-1 με την Παλμέιρας. Απόψε, θέλει τη νίκη που θα τη διατηρήσει εντός τετράδος, όμως πήρε ένα διπλό στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της.

Αδιάφορη πλέον η Μποταφόγκο, έχει ήδη υποβιβαστεί και δεν ασχολείται στα τελευταία παιχνίδια της. Κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτεί απόψε η Σάο Πάολο και να πάρει τη νίκη που θα τη φέρει πιο κοντά στην εξασφάλιση μιας θέσης στην τετράδα. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι, παμε με το 2 Ημίχρονο/2 Τελικό σε απόδοση 2.10.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

23:00 Παλμέιρας – Ατλέτικο Γκοϊανιένσε: Over 2.5 (2.02 @bwin)

01:00 Μποταφόγκο – Σάο Πάολο: 2/2 (2.10 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!