prognostiko stoiximatos 22022022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 22 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση από το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Πλάζα Κολόνια – Δε Στρόνγκεστ Προγνωστικά

Από την πρώτη της νίκη μέσα στο 2022, προέρχεται η Πλάζα Κολόνια, η οποία πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Σέρο Λάργκο (0-5), για το πρωτάθλημα Ουρουγουάης. Τα βρήκε δύσκολα για ένα ημίχρονο, όμως σκόραρε λίγο πριν την ανάπαυλα και αυτό της έλυσε τα χέρια στο δεύτερο μέρος, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή της. Παράλληλα, πήρε και ψυχολογία ενόψει της αποψινής αναμέτρηση, όπου θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τέτοιο επίπεδο.

Αήττητη παραμένει η Δε Στρόνγκεστ, μετά και τα τρία πρώτα παιχνίδια που έχει δώσει στη σεζόν, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία. Στο πιο πρόσφατο εξ αυτών, έμεινε στο 1-1 με την Ουνιβερσιτάριο ντε Σούκρε, για το πρωτάθλημα Βολιβίας, όπου και αγωνίστηκε με αλλαγές και έχασε τη νίκη στα τελευταία λεπτά. Σαφώς πιο έμπειρη στο Κόπα Λιμπερταδόρες, με τη φετινή φτάνει τις 28 παρουσίες, ενώ πέρυσι είχε μπει στους ομίλους.

Έχει τον ενθουσιασμό η Πλάζα Κολόνια για την πρώτη της συμμετοχή στο Κόπα Λιμπερταδόρες, όμως αυτό δεν αρκεί για να τη χρήσει φαβορί, παρότι έρχεται από ευρεία νίκη στο πρωτάθλημα. Η εμπειρία και η εικόνα που δείχνει μέχρι τώρα η Δε Στρόνγκεστ, μας οδηγούν στο Χ2 σε απόδοση 1.90 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

02:30 Πλάζα Κολόνια – Δε Στρόνγκεστ: Χ2 (1.90 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!