prognostika stoiximatos 21122021

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 21 Δεκεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το κύπελλο της Πορτογαλίας.

Φαμαλικάο – Πορτιμονένσε Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Φαμαλικάο, μετρώντας μια ισοπαλία και τρεις ήττες, μετά και το εκτός 2-2 με την Εστορίλ. Κάπως έτσι, ο Ίβο Βιέιρα αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία, με τον Ρούι Πέδρο Σίλβα να τον αντικαθιστά και επίσημα. Χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία εντός της, στα οποία μετράει χαρακτηριστικά μια ισοπαλία και τρεις ήττες.

Αντιθέτως, αήττητη εδώ και δυο παιχνίδια η Πορτιμονένσε, έχοντας μια νίκη επί της Μορεϊρένσε (0-1 εκτός) και μια ισοπαλία με την Αρούκα (1-1 εντός). Κόντρα στην τελευταία, το τελικό αποτέλεσμα ήταν και το πιο δίκαιο, με τις δυο ομάδες να είναι ισάξιες και να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες, έχοντας και από δυο δοκάρια. Πανηγύρισε το διπλό και στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της, στις οποίες κράτησε και ανέπαφη την εστία της. Είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια κόντρα στη Φαμαλικάο (6-2-0). Επιπλέον, πήρε το διπλό στις τέσσερις πιο πρόσφατες επισκέψεις της σε αυτή την έδρα.

Με νέο προπονητή στην άκρη του πάγκου της η Φαμαλικάο, ευελπιστεί πλέον σε μια καλύτερη συνέχεια, ωστόσο κόντρα στην ανεβασμένη Πορτιμονένσε δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο. Η προϊστορία είναι υπέρ των φιλοξενούμενων, κρατάμε το Χ2 σε απόδοση 1.81 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

22:45 Φαμαλικάο – Πορτιμονένσε: Χ2 (1.81 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!