prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση από τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας.

Χέλσινγκμποργκ – Γιόνσεπινγκ Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει εδώ και επτά αναμετρήσεις η Χέλσινγκμποργκ, μετρώντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, μετά και το εξ αναβολής εντός 1-1 με την Τρέλεμποργκ. Ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές και προηγήθηκε δίκαια, ωστόσο δέχθηκε την ψυχρολουσία λίγο πριν το φινάλε, για να αρκεστεί στον ένα βαθμό. Δεύτερη διαδοχική της ισοπαλία, μετά και το εκτός 2-2 με την Εσκιλστούνα. Από δυο νίκες και ισοπαλίες στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός της. Μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, η Γιόνσεπινγκ υπέστη και πάλι την ήττα, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Βάρναμο (2-0). Προέβαλε αντίσταση μόλις για ένα ημίχρονο, στο δεύτερο “κατέρρευσε” και παραδόθηκε στην ανωτερότητα της αντιπάλου της. Ηττήθηκε στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της (1-0-3).

Ερχόμενη από αήττητο σερί στο πρωτάθλημα η Χέλσινγκμποργκ είναι σε καλύτερη κατάσταση. Απόψε, έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες μετά από δυο ισοπαλίες, ποντάροντας πολλά και στην προϊστορία. Τη στηρίζουμε και επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.77 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Χέλσινγκμποργκ – Γιόνσεπινγκ: Άσσος (1.77 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!