Kupello Rossias prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 21 Αυγούστου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την πέμπτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ρωσίας.

Άρσεναλ Τούλα – Σπαρτάκ Μόσχας Προγνωστικά

Την ήττα υπέστη και πάλι η Άρσεναλ Τούλα, καθώς δεν κατάφερε να “αποδράσει” με κάτι το θετικό από την έδρα της Κράσνονταρ. Μπήκε δυναμικά και προηγήθηκε από νωρίς, όμως είδε την αντίπαλό της να ανεβάζει στροφές και να φτάσει στην ανατροπή πριν το ημίχρονο. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει λίγο πριν το φινάλε, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι και το πιο δίκαιο. Τρίτη ήττα στις τέσσερις πρώτες στροφές, έχει και μια νίκη. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Σπαρτάκ Μόσχας, μετά και την εντός έδρας απρόσμενη ήττα από τη Νίζνι Νόβγκοροντ (1-2), καθώς την περασμένη αγωνιστική επικράτησε με 1-0 της Ουράλ. Αν και δεν ικανοποίησε με την απόδοση της, αποδείχθηκε καλύτερη από την αντίπαλό της και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Από δυο νίκες και ήττες λοιπόν σε τέσσερα παιχνίδια.

Δεν έχει ξεκινήσει όσο δυναμικά θα ήθελε στο φετινό πρωτάθλημα η Σπαρτάκ Μόσχας και σήμερα καλείται να πάρει το τρίποντο, που θα την ανεβάσει κάπως. Έχει τον πρώτο λόγο κόντρα σε μια Άρσεναλ Τούλα, που δεν πείθει σε καμία περίπτωση. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 1.72 από την Bwin.

Ουράλ – Ντιναμό Μόσχας Προγνωστικά

Αγνοεί τη νίκη η Ουράλ, μετά και τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα, μετά και την ήττα που υπέστη στην έδρα της Σπαρτάκ Μόσχας (1-0). Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς δεν κατάφερε να σταθεί εμπόδιο στην αντίπαλό της. Αυτή ήταν και η τρίτη ήττα της, προηγήθηκαν αυτές από Ουράλ (0-3 εντός) και Σότσι (2-0 εκτός), ενώ έχει και μια ισοπαλία 1-1 με τη Νίζνι Νόβγκοροντ, εντός. Από την πρώτη της απώλεια για φέτος έρχεται η Ντιναμό, η οποία ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Ακμάτ Γκρόζνι και έχασε την ευκαιρία να κάνει το 4×4 για φέτος. Ψάχνει τώρα την αντίδρασή της.

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα θα παραταχθεί η Ντιναμό Μόσχας, μετά και την αναπάντεχη απώλεια που είχε με την Ακμάτ Γκρόζνι. Είναι το φαβορί, ειδικά από τη στιγμή που η Ουράλ απογοητεύει με τη μέχρι τώρα εικόνα της. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 1.85.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:00 Άρσεναλ Τούλα – Σπαρτάκ Μόσχας: Διπλό (1.72 @bwin)

18:00 Ουράλ – Ντιναμό Μόσχας: Διπλό (1.85 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!