Motherwell prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 21 Ιουλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το League Cup της Σκωτίας.

Μοντρόουζ – Νταντί Προγνωστικά

Την πρώτη της απώλεια στη φετινή διοργάνωση είχε η Μοντρόουζ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Φορφάρ, εκτός έδρας.  Στάθηκε τυχερή στη φάση του 32ου λεπτού όταν η αντίπαλός της αστόχησε από τα έντεκα βήματα, οπότε και οι δυο πλευρές έλυσαν τις διαφορές του στα πέναλτι, εκεί όπου η αντίπαλός της αποδείχθηκε πιο εύστοχη (5-4). Έχασε έτσι τον έξτρα βαθμό και μετράει πλέον τέσσερις, μετά και τη νίκη της πρεμιέρας επί της Μπρόρα Ρέιντζερς (3-0 εντός). Δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μετράει η Νταντί, επικρατώντας κατά σειρά των Μπρόρα Ρέιντζερς (4-0 εντός) και Ρος Κάουντι (0-3 εκτός, στα χαρτιά). Είναι έτσι στους έξι βαθμούς και στο -2 από την κορυφή και την Φόρφαρ, η οποία έχει και παιχνίδι περισσότερο.

Την ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στον όμιλο έχει απόψε η Νταντί, η οποία διαθέτει ένα πολύ πιο ποιοτικό ρόστερ από τη Μοντρόουζ, αγωνιζόμενη παράλληλα και δυο κατηγορίες πάνω από την αντίπαλό της. Είναι το φαβορί και περιμένουμε να έχει εύκολο βράδυ, με την επιλογή μας να είναι το 2 Ημίχρονο/2 Τελικό σε απόδοση 1.80 από την Bwin.

Ερντριόνιανς – Μάδεργουελ Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη τη νίκη, μετά από δυο παιχνίδια στο Λιγκ Καπ, η Ερντριόνιανς, ερχόμενη από το εκτός έδρας 0-0 με την Κουίνς Παρκ, αν και είχε μεγάλη ευκαιρία στα τελευταία λεπτά, για να φύγει με το διπλό. Οι δυο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου η ίδια αποδείχθηκε πιο εύστοχη και επικράτησε με 3-4, παίρνοντας έτσι τον ένα έξτρα βαθμό. Κάτι που δεν είχε καταφέρει να κάνει πράξη στο προηγούμενο παιχνίδι, με την Άναν Αθλέτικ. Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό Λιγκ Καπ πανηγύρισε η Μάδεργουελ, καθώς μετά και από εκείνη επί της Κουίνς Παρκ (0-1 εκτός), επικράτησε και της Κουίν οφ Σάουθ (3-2 εντός). Αν και είχε πολύ κακό πρόσωπο στο πρώτο μέρος και βρέθηκε με την “πλάτη στον τοίχο”, στο δεύτερο “πάτησε γκάζι” και κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή.

Ανώτερη ποιοτικά η Μάδεργουελ, από όλες τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, οπότε και για ακόμη μια φορά απόψε, είναι το φαβορί για να επικρατήσει. Ειδικά από τη στιγμή που η Ερντριόνιανς δεν πείθει και αγωνίζεται και δυο κατηγορίες πιο κάτω. Πάμε με το Διπλό και Over 2.5 σε απόδοση 1.75.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:45 Μοντρόουζ – Νταντί: 2 Ημίχρονο/2 Τελικό (1.80 @bwin)

21:45 Ερντριόνιανς – Μάδεργουελ: Διπλό και Over 2.5 (1.75 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!