prognostiko stoiximatos 21022022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση από το πρωτάθλημα Δανίας.

Ράντερς – Βίμποργκ Προγνωστικά

Με ήττα επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις η Ράντερς, καθώς την περασμένη Πέμπτη ηττήθηκε με 4-1 από τη Λέστερ, για το Κόνφερενς Λιγκ. Έβαλε δύσκολα στην αντίπαλο της για ένα ημίχρονο, ισοφαρίζοντας μάλιστα και σε 1-1, στο δεύτερο “κατέρρευσε” και δεν κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα. Στο πρωτάθλημα τώρα, μέχρι και τη διακοπή, είχε συγκεντρώσει 28 βαθμούς και είναι εντός εξάδος, με το στόχο να είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ.

Μετά από δυο μήνες και κάτι, η Βίμποργκ δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της, απόψε. Αν και έχει συγκεντρώσει 20 βαθμούς, κατά την επιστροφή της στην κατηγορία, βρίσκεται σε επαφή με τα πλέι οφ και θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη, αν και θα πρέπει να δείξει συγκέντρωση και θέληση στα πέντε ματς που απέμειναν. Πλήγμα για την ίδια η απώλεια του πρώτου σκόρερ της, Σεμπάστιαν Γκρένινγκ (πήρε μεταγραφή στη Σουγόν), ενώ μένει να φανεί αν θα είναι επηρεασμένη και από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, λίγες μέρες νωρίτερα.

Να αφήσει πίσω της τη βαριά ευρωπαϊκή μάχη και να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα θέλει η Ράντερς, που στόχος είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ. Κόντρα στη μαχητική Βίμποργκ, θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, δίνοντας συνέχεια στο σερί που έχει φτιάξει απέναντί της. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.83 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Ράντερς – Βίμποργκ: Άσσος (1.83 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!