Corinthians prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 21 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από Α’ Βραζιλίας. Πρωτάθλημα με το οποίο ασχοληθήκαμε και χθες, όπου είχαμε “ανάσταση νεκρών”, καθώς η Μπαΐα θυμήθηκε να κερδίσει (1-0 την Ατλέτικο Παραναένσε), με την επιλογή μας να είναι το 2 (DNB). Αλλά τι να κάνεις; Τουλάχιστον δικαιώθηκαμε με το Goal/Goal στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Σάο Πάολο και Ιντερνασιονάλ, όπου οι “κόκκινοι” έκαναν περίπατο (1-5).

Φλαμένγκο – Παλμέιρας Προγνωστικά

Μετά από τρεις αναμετρήσεις με μια ισοπαλία και δυο ήττες, η Φλαμένγκο πανηγύρισε και πάλι τη νίκη, αυτή τη φορά στην έδρα της Γκοϊάς, με 0-3. Έφτασε τους 52 συνολικά και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης, ούσα και στο -7 από την κορυφή της κατάταξης, ενώ έχει ηττηθεί στα δυο πιο πρόσφατα εντός της. Αήττητη για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος παρέμεινε η Παλμέιρας, μετρώντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία, ερχόμενη από το εντός 4-0 επί της Κορίνθιανς. Είναι στο -1 από την αποψινή της αντίπαλο. Αμφότερες διαθέτουν από τα πιο ποιοτικά ρόστερ στην κατηγορία, έρχονται από νικηφόρα αποτελέσματα, οπότε και περιμένουμε να παίξουν και απόψε για ένα και μόνο αποτέλεσμα, με την επιλογή μας να είναι το Goal/Goal σε απόδοση 1.80 από την Bwin.

Κορίνθιανς – Σπορτ Ρεσίφε Προγνωστικά

Μετά από επτά αναμετρήσεις και με απολογισμό πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες, η Κορίνθιανς υπέστη και πάλι την ήττα, αυτή τη φορά με το βαρύ 4-0 στην έδρα της Παλμέιρας. Ψάχνεται για επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, έχοντας επικρατήσει στα τρία πιο πρόσφατα εντός της, εκεί όπου ποντάρει κιόλας. Από την πλευρά της, η Σπορτ Ρεσίφε έρχεται από δυο σερί ήττες κόντρα σε Παλμέιρας (0-1 εντός) και Φλουμινένσε (1-0 εκτός). Χωρίς διπλό στις οκτώ τελευταίες εξόδους της (0-2-6), στις επτά εκ των οποίων δεν κατάφερε ούτε και να σκοράρει. Πάμε με το Άσσος και Over 2.5 σε απόδοση 2.85.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

00:00 Φλαμένγκο – Παλμέιρας: Goal/Goal (1.80 @bwin)

00:00 Κορίνθιανς – Σπορτ Ρεσίφε: Άσσος και Over 2.5 (2.85 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!