prognostiko stoiximatos 21012022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 21 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση από το πρωτάθλημα Μεξικού.

Μαζατλάν – Τολούκα Προγνωστικά

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το φετινό Κλαουσούρα, η Μαζατλάν, καθώς στην πρεμιέρα της ηττήθηκε με 3-0 στην έδρα της Γουαδαλαχάρα. Είχε περισσότερο παθητικό ρόλο και όσες προσπάθειες κατάφερε να κάνει, ήταν εκτός στόχου, ενώ δεν ήταν ικανή να ανταπεξέλθει και στο αμυντικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να ηττηθεί απολύτως δίκαια. Τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στη διοργάνωση (1-0-4).

Αντιθέτως, την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Τολούκα, επικρατώντας με 3-1 της Σάντος Λαγκούνα, εντός. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή. Κάπως έτσι, έβαλε τέλος σε ένα σερί δέκα αγώνων πρωταθλήματος χωρίς νίκη, αντιδρώντας παράλληλα με τον καλύτερο τρόπο στη συντριβή της πρεμιέρας από την Πούμας (5-0 εκτός). Χωρίς διπλό σε πέντε εξόδους (0-1-4).

Στην έδρα της ποντάρει η Μαζατλάν, για να πανηγυρίσει απόψε το πρώτο φετινό της τρίποντο. Απέναντι της, μια Τολούκα που πήρε ψυχολογία μετά και την εντυπωσιακή νίκη της περασμένης εβδομάδος. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 1.72 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

05:00 Μαζατλάν – Τολούκα: Goal/Goal (1.72 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!