prognostika stoiximatos 20122021

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα της Κύπρου.

ΑΕΚ Λάρνακας – Πάφος Προγνωστικά

Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων προέρχεται η ΑΕΚ Λάρνακας, μετρώντας από δυο νίκες και ισοπαλίες, μετά και το εκτός 1-1 με την Ομόνοια. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, σε ένα μέτριο παιχνίδι, χωρίς αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες από τις δυο πλευρές. Εντός έδρας παραμένει αήττητη, με τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες, κρατώντας ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα πιο πρόσφατα αντίστοιχα παιχνίδια της.

Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Πάφος μετράει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων στο πρωτάθλημα, έχοντας δυο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, μετά και το εντός 1-0 επί της ΑΕ Λεμεσού. Μπήκε δυναμικά και προηγήθηκε από νωρίς, ενώ παρότι είχε την πρωτοβουλία, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα λάθη της αντιπάλου της, για να πετύχει περισσότερα τέρματα. Χωρίς διπλό στις έξι φετινές της εξόδους, μετρώντας χαρακτηριστικά από τρεις ισοπαλίες και ήττες.

Συνέχεια στο αήττητο σερί της θέλει να δώσει απόψε η ΑΕΚ Λάρνακας, έτσι ώστε να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις. Βασικό της όπλο αποτελεί το εντός έδρας αήττητο, την ώρα που η Πάφος παραμένει χωρίς διπλό φέτος, παρότι έρχεται από νίκη. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.85 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 ΑΕΚ Λάρνακας – Πάφος: Άσσος (1.85 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!