prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 20 Νοεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από τη Ρωσία. Χθες πήγαμε ταμείο με την επιλογή του Over 3.5 σε απόδοση 2.25 στο παιχνίδι Ζενίτ – Νίζνι Νόβγκοροντ (5-1).

Κρίλια Σοβέτοφ – Ουράλ Προγνωστικά

Από δυο σερί νίκες προέρχεται η Κρίλια Σοβέτοφ, επικρατώντας κατά σειρά των Κράσνονταρ (0-1 εκτός) και Κίμκι (3-0 εντός). Κόντρα στην τελευταία μπορεί να υπήρχε ισορροπία ανάμεσα στις δυο πλευρές, η ίδια αποδείχθηκε αρκετά πιο εύστοχη, για να φτάσει στο κάτι παραπάνω. Τέταρτη νίκη στις πέντε τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος, ενώ επικράτησε και στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός της, στα τρία εκ των οποίων διατήρησε ανέπαφη την εστία της. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Ουράλ, σε ένα σερί όπου και μετράει από δυο ισοπαλίες και ήττες, μετά και το εντός 0-0 με τη Ζενίτ, που ήταν και το πιο δίκαιο, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι.  Γνώρισε την ήττα στις τέσσερις από τις έξι φετινές της εξόδους (1-1-4).

Σε ανοδική πορεία βρίσκονται πριν τη διακοπή η Κρίλια Σοβέτοφ, θέλει να συνεχίσει έτσι και τώρα, εκμεταλλευόμενη και τον παράγοντα έδρα, όπου και αποδίδει καλύτερα. Είναι το φαβορί και επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.78 από την Bwin.

Κράσνονταρ – Σπαρτάκ Μόσχας Προγνωστικά

Από δυο σερί ήττες προέρχεται η Κράσνονταρ, κόντρα σε Κρίλια Σοβέτοφ (0-1 εντός) και Ντιναμό Μόσχας (1-0 εκτός). Κόντρα στην τελευταία, είχε ευκαιρίες, ωστόσο βρέθηκε πίσω στο σκορ και παρότι πίεσε στην πορεία, δεν κατάφερε να πετύχει το κάτι διαφορετικό. Σε έξι εντός έδρας ματς για το φετινό πρωτάθλημα, μετράει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και δυο ήττες. Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Σπαρτάκ Μόσχας, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, μετά και το εντός 1-1 στο ντέρμπι με τη Λοκομοτίβ. Είχε περισσότερο παθητικό ρόλο και με εξαίρεση το τέρμα που πέτυχε δεν απείλησε ιδιαίτερα την αντίπαλό της. Δυο νίκες, μια ισοπαλία και τρεις ήττες ο απολογισμός της στα εκτός έδρας ματς του πρωταθλήματος.

Δεν έδειξαν και το καλύτερο δυνατό τους πρόσωπο στα τελευταία τους παιχνίδια και οι δυο ομάδες, ψάχνουν τώρα κάτι θετικό, μετά και τη διακοπή. Περιμένουμε λοιπόν να παίξουν επιθετικά, με την επιλογή μας να είναι το Goal/Goal σε απόδοση 1.73.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

13:00 Κρίλια Σοβέτοφ – Ουράλ: Άσσος (1.78 @bwin)

18:00 Κράσνονταρ – Σπαρτάκ Μόσχας: Goal/Goal (1.73 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!