prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Σουηδίας.

ΑΪΚ – Γκέτεμποργκ Προγνωστικά

Αήττητη εδώ και εννέα αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα η ΑΪΚ, στις οποίες και μετράει επτά νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το εκτός 0-0 με τη Μιάλμπι, σε ένα ματς όπου δεν ικανοποίησαν με την παρουσία τους και οι δυο πλευρές, απειλώντας ελάχιστα η μια την άλλη. Κάπως έτσι, σταμάτησε το νικηφόρο σερί των πέντε αγώνων που είχε. Παραμένει αήττητη σε δέκα εντός έδρας ματς (8-2-0), ενώ έχει την ευκαιρία να περάσει μόνη πρώτη στην κατάταξη. Από την πλευρά της, μετά από δυο ήττες κόντρα σε Βάρμπεργκς (1-2 εντός) και Χάκεν (3-2 εκτός), η Γκέτεμποργκ επέστρεψε και πάλι στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 της Χάλμσταντ, σε ένα ματς όπου ήταν ανώτερη και επικράτησε δίκαι. Ωστόσο, ηττήθηκε στις δυο από τις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της.

Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση η ΑΪΚ, η οποία ποντάρει πολλά και στην έδρα της, για να πάρει ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα και να περάσει στην κορυφή. Δεν δείχνει σταθερότητα η Γκέτεμποργκ, οπότε και επιλογή μας είναι ο Άσσος σε απόδοση 1.85 από την Bwin.

Χάμαρμπι – Βάρμπεργκς Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Χάμαρμπι, καθώς μετά τη νίκη που πανηγύρισε επί της Μάλμε (2-1 εντός), ηττήθηκε με το βαρύ 4-1 στο ντέρμπι με τη Τζουργκάρντεν, εκτός. Μπήκε δυναμικά και προηγήθηκε στο σκορ, ωστόσο στην πορεία παραδόθηκε στην ανωτερότητα της αντιπάλου της, για να δεχθεί την ανατροπή. Επικράτησε στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός της, έχοντας υποστεί και μια ήττα. Αήττητο σερί οκτώ αναμετρήσεων για τη Βάρμπεργκς, μετρώντας πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, μετά και το εκτός 0-3 επί της Έρεμπρο. Εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από νωρίς, για να φτάσει σε μια δίκαιη επικράτηση. Πανηγύρισε δυο φορές το διπλό στις επτά πιο πρόσφατες εξόδους της (2-2-3).

Ερχόμενη από τέσσερις διαδοχικές νίκες, η Βάρμπεργκς δείχνει σε ανοδική πορεία και μπορεί να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η Χάμαρμπι δεν δείχνει σταθερότητα στις εμφανίσεις της, για να πάρει κάτι το θετικό. Επιλογή μας, το Χ2 σε απόδοση 2.30.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 ΑΪΚ – Γκέτεμποργκ: Άσσος (1.85 @bwin)

20:00 Χάμαρμπι – Βάρμπεργκς: Χ2 (2.30 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!