Inverness prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 20 Ιουλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το League Cup της Σκωτίας.

Χάμιλτον – Έιρ Προγνωστικά

Τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό Λιγκ Καπ πανηγύρισε η Χάμιλτον, καθώς μετά και από εκείνη κόντρα στο Εδιμβούργο (0-1 εκτός), επικράτησε και της Φόλκερκ, με 1-2, εκτός έδρας. Σκορ το οποίο ήρθε με ανατροπή, με την ίδια να εκμεταλλεύεται και το αριθμητικό της πλεονέκτημα. Κάπως έτσι, έφτασε τους έξι βαθμούς και είναι μόνη πρώτη στον όμιλο. Από την πρώτη της νίκη στο φετινό Λιγκ Καπ προέρχεται η Έιρ, που με τη σειρά της υποδέχθηκε το Εδιμβούργο, το οποίο και συνέτριψε με 3-0. Κάπως έτσι, έφτασε τους τέσσερις βαθμούς σε δυο παιχνίδια, καθώς είχε προηγηθεί το 0-0 της πρεμιέρας στην έδρα της Άλμπιον Ρόβερς, από την οποία και ηττήθηκε στα πέναλτι. Είναι δεύτερη και στο -2 από την αποψινή της αντίπαλο.

Ντέρμπι κορυφής στον πέμπτο όμιλο, με τις δυο ομάδες να μην έχουν ηττηθεί μετά τα δυο πρώτα παιχνίδια τους. Ωστόσο, οι εμφανίσεις της Χάμιλτον είναι πιο πειστικές, ενώ από τη στιγμή που παίζει και στην έδρα της, έχει τον πρώτο λόγο. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 2.02 από την Bwin.

Κόουβ Ρέιντζερς – Ινβερνές Προγνωστικά

Από την τρίτη της ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό Λιγκ Καπ προέρχεται η Κόουβ Ρέιντζερς, η οποία δεν τα κατάφερε στην έδρα της Πίτερχεντ, από την οποία και ηττήθηκε με 3-1. Δίκαιο αποτέλεσμα, καθώς η αντίπαλός της ήταν με διαφορά καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, παρότι η ίδια είχε φτάσει έστω και προσωρινά στην ισοφάριση. Είχαν προηγηθεί οι ήττες από Χαρτς (3-0 εκτός) και Πίτερχεντ (3-1 εκτός). Κάπως έτσι, χωρίς να έχει πανηγυρίσει κάποιο βαθμό, είναι στην τελευταία θέση του πρώτου ομίλου, έχοντας αποκλειστεί και τυπικά από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Σε αντίθεση με την αποψινή της αντίπαλο, η Ινβερνές προέρχεται από την πρώτη της απώλεια στη διοργάνωση, μετά και τη νίκη της πρεμιέρας επί της Πίτερχεντ (2-0 εντός). Το Σάββατο, έμεινε στο 2-2 με τη Στέρλινγκ Άλμπιον, παρότι βρέθηκε πίσω με 2-0, για να ηττηθεί εν τέλει στη διαδικασία των πέναλτι.

Με την Κόουβ Ρέιντζερς να έχει ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης, η Ινβερνές είναι αυτή που έχει το κίνητρο, καθώς έχει ελπίδες για να προκριθεί στα νοκ άουτ. Καλείται να επικρατήσει όμως απόψε, οπότε και εμείς τη στηρίζουμε, με το Διπλό σε απόδοση 2.02.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Χάμιλτον – Έιρ: Άσσος (2.02 @bwin)

21:45 Κόουβ Ρέιντζερς – Ινβερνές: Over 2.5 (2.01 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!