Brondby prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 20 Μαΐου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Δανίας.

Λίνγκμπι – Οντένσε Προγνωστικά

Από την πέμπτη διαδοχική της ήττα στα πλέι άουτ προέρχεται η Λίνγκμπι, έχοντας ηττηθεί κατά σειρά από Σοντερίσκε (0-1 εντός), Οντένσε (2-0 εκτός), Άαλμποργκ (4-0 εκτός), Χόρσενς (2-0 εκτός) και Σοντερίσκε (2-0 εκτός). Βρίσκεται έτσι στην πέμπτη και προτελευταία θέση, με 25 βαθμούς, έχοντας υποβιβαστεί από την κατηγορία. Πανηγύρισε μόλις μια νίκη στα 20 τελευταία εντός της (1-10-9). Αντιθέτως, η Οντένσε είναι αήττητη στα δυο πιο πρόσφατα παιχνίδια της, έχοντας μια νίκη επί της Άαλμποργκ (1-0 εντός) και μια ισοπαλία με τη Βέιλε (2-2 εκτός). Μοιράζεται την τρίτη θέση των πλέι άουτ, μαζί με τη Βέιλε, ούσα στο -6 από την πρωτοπόρο Άαλμποργκ (με παιχνίδι περισσότερο), οπότε θέλει νίκη για να ελπίζει. Πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις οκτώ πιο πρόσφατες εξόδους της (1-4-3).

Αναμέτρηση με μονόπλευρο ενδιαφέρον, με την Οντένσε να παίζει μόνο για τη νίκη, θέλοντας να εξαντλήσει τα όποια περιθώρια έχουν απομείνει για να τερματίσει στην κορυφή των πλέι άουτ. Αδιάφορη η ήδη υποβιβασμένη Λίνγκμπι, παίζει χωρίς άγχος. Πάμε με το Διπλό σε απόδοση 2.25 από την Bwin.

Άαρχους – Μπρόντμπι Προγνωστικά

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται η Άαρχους, καθώς μετά τη Ράντερς (0-1 εκτός), επικράτησε και της Νόρντζελαντ, με 3-1 εντός. Κάπως έτσι, έφτασε τους 48 βαθμούς και είναι στην τέταρτη θέση των πλέι οφ, η οποία οδηγεί σε μπαράζ για μια θέση στην Ευρώπη. Επικράτησε στα δυο από τα έξι πιο πρόσφατα εντός της (2-1-3). Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Μπρόντμπι, μετά και τη νίκη στο ντέρμπι με τη Μίντιλαντ (3-1 εντός), γνωρίζοντας την ήττα την έδρα της Κοπεγχάγης, με 2-1. Βρίσκεται έτσι στη δεύτερη θέση της κατάταξης, ούσα στο -2 από την πρωτοπόρο Μίντιλαντ, έχοντας και ματς λιγότερο. Οπότε και σε περίπτωση που επικρατήσει απόψε, θα περάσει μόνη πρώτη, μια αγωνιστική πριν το φινάλε. Ηττήθηκε στις τέσσερις από τις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της (2-0-4).

Την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή και μια αγωνιστική πριν το φινάλε να έρθει πιο κοντά στον τίτλο έχει απόψε η Μπρόντμπι και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να την αφήσει ανεκμετάλλευτη κόντρα στην αδιάφορη Άαρχους. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 2.05.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Λίνγκμπι – Οντένσε: Διπλό (2.25 @bwin)

21:00 Άαρχους – Μπρόντμπι: Διπλό (2.05 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!