irlandia-prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 20 Απριλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα Ιρλανδίας.

Ντέρι Σίτι – Ντάνταλκ Προγνωστικά

Εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα η Ντέρι Σίτι, όπου σε πέντε παιχνίδια μετράει μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες, ερχόμενη από το εντός έδρας 1-1 με τη Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ. Πρώτος βαθμός για φέτος, μετά τις ήττες από Λόνγκφορντ (2-0 εκτός), Γουότερφορντ (1-2 εντός), Σεντ Πάτρικς (2-0 εκτός) και Σάμροκ Ρόβερς (0-2 εντός), οπότε και παραμένει στην τελευταία θέση. Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Ντάνταλκ δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη κάποια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, η οποία μετράει δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το σερί της, μετά και το εντός 1-1 με τη Σεντ Πάτρικς. Χθες, ανακοινώθηκε η απομάκρυνση των Τζιοβανόλι και Κίγκαν, οπότε και θα παραταχθεί με τριάδα υπηρεσιακών απόψε.

Με μοναδικό στόχο την πρώτη φετινή τους νίκη θα παραταχθούν οι δυο ομάδες απόψε, που παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της κατηγορίας. Με υπηρεσιακούς στον πάγκο οι φιλοξενούμενοι. Περιμένουμε να βρουν δίχτυα, οπότε και πάμε με το 2-3 Goals σε απόδοση 1.82 από την Bwin.

Λόνγκφορντ – Φιν Χαρπς Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Λόνγκφορντ, μετρώντας μια ισοπαλία και τρεις ήττες, μετά και το εκτός 2-1 από τη Σάμροκ Ρόβερς, ματς στο οποίο κατάφερε να προηγηθεί, αλλά στην πορεία παραδόθηκε στην ανωτερότητα της αντιπάλου της. Τρίτη διαδοχική της ήττα μετά και από εκείνες με Σλίγκο Ρόβερς (0-1 εντός) και Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ (0-4 εντός). Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα υπέστη η Φιν Χαρπς, μετά από τέσσερα παιχνίδια και με απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία, καθώς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Σλίγκο Ρόβερς (1-0). Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες. Παραμένει ωστόσο στο -1 από την κορυφή.

Σε αγωνιστική κρίση βρίσκεται εδώ και μερικά παιχνίδια η Λόνγκφορντ και αυτό την έχει ρίξει ψυχολογικά. Κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί η Φιν Χαρπς, για να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτέλεσμα, μετά και την πρώτη ήττα. Είναι το φαβορί και εμείς τη στηρίζουμε, με το Διπλό σε απόδοση 2.15.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:45 Ντέρι Σίτι – Ντάνταλκ: 2-3 Goals (1.95 @bwin)

21:45 Λόνγκφορντ – Φιν Χαρπς: Διπλό (2.15 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!