prognostiko stoiximatos 206032022

Καρδιοχτυπήσαμε πάλι χθες, όμως η ΑΕ Λεμεσού μας έκανε το χατίρι και ισοφάρισε την Ομόνοια, με το τελικό 1-1 να μας στέλνει ταμείο σε απόδοση 2.95. Στα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα της Α’ Δανίας.

Σοντερίσκε – Ράντερς Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει κάποια νίκη εδώ και δώδεκα παιχνίδια για το πρωτάθλημα η Σοντερίσκε, σε ένα σερί όπου και μετράει τέσσερις ισοπαλίες και οκτώ ήττες, μετά και το εκτός 1-1 με τη Νόρντζελαντ. Πήρε προβάδισμα από νωρίς, όμως ο ρόλος της ήταν παθητικός στην πορεία και δεν κατάφερε να κρατήσει μέχρι τέλους. Παραμένει ουραγός και χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία εντός της (0-2-3).

Την πρώτη της νίκη μέσα στο 2022 κατάφερε να πανηγυρίσει η Ράντερς, η οποία επικράτησε με 2-1 της Σίλκεμποργκ. Καλύτερη σε γενικές γραμμές στον αγωνιστικό χώρο, πήρε σαφές προβάδισμα στο σκορ, πριν κατεβάσε ταχύτητα και δεχθεί απλά τη μείωση. Ξέρει ότι θα συνεχίσει μέσω των πλέι οφ, αλλά θα πρέπει να δείχνει μεγαλύτερη συνοχή στα θετικά αποτελέσματα. Χωρίς διπλό στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της (0-2-2).

Την ευκαιρία να κλείσει με νίκη τις υποχρεώσεις στην κανονική διάρκεια και να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στα πλέι οφ, έχει η Ράντερς. Κόντρα στην ουραγό Σοντερίσκε, έχει τον πρώτο λόγο, δίνοντας συνέχεια στην παράδοση που έχει “χτίσει” στα μεταξύ τους. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 2.18 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

15:30 Σοντερίσκε – Ράντερς: Διπλό (1.82 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!