Bahia prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 20 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Βραζιλίας.

Κοριτίμπα – Σεαρά Προγνωστικά

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Κοριτίμπα, μετά από πέντε αναμετρήσεις και με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες, επικρατώντας αυτή τη φορά της Παλμέιρας (1-0 εντός). Βρίσκεται στην 19η θέση της κατάταξης, έχοντας ήδη υποβιβαστεί, καθώς είναι στο -7 από την 16η θέση και τη Μπαΐα. Παράλληλα, επικράτησε μια φορά στα έξι πιο πρόσφατα αντίστοιχα παιχνίδια της (1-3-2). Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερα παιχνίδια η Σεαρά, σερί στο οποίο και μετράει μια ισοπαλία και τρεις ήττες, μετά και το εντός 1-3 από τη Φλουμινένσε. Ηττήθηκε μια φορά στις οκτώ τελευταίες εξόδους της (5-2-1).

Χωρίς άγχος πλέον η Κοριτίμπα, η οποία έχει ήδη υποβιβαστεί από την κατηγορία, την ώρα που η Σεαρά θέλει να εξασφαλίσει μια θέση στο ερχόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα, οπότε και αυτή είναι που έχει το κίνητρο. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 1.85 από την Bwin.

Φορταλέζα – Μπαΐα Προγνωστικά

Μετά από δυο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Κοριτίμπα (3-1 εντός) και Βάσκο ντα Γκάμα (3-0 εντός), η Φορταλέζα ηττήθηκε και πάοι, αυτή τη φορά στην έδρα της Παλμέιρας (3-0). Βρίσκεται στην 15η θέση με 41 βαθμούς, τέσσερις μακριά από την επικίνδυνη ζώνη δυο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, οπότε και θέλει απλά μια νίκη. Επικράτησε και στα τρία πιο πρόσφατα εντός της. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Μπαΐα, σε ένα σερί όπου και μετράει τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, ερχόμενη από το εκτός 1-1 με την Ατλέτικο Μινέιρο, που την αφήνει στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Χωρίς νίκη στα οκτώ τελευταία εκτός της (0-3-5).

Μονόδρομος η νίκη και για τις δυο ομάδες, στη μάχη που δίνουν για να εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία. Με το στόχο να είναι κοινός, περιμένουμε να σκοράρουν και οι δυο, όπως έκαναν και στα προηγούμενα μεταξύ τους. Επιλογή μας είναι λοιπόν το Goal/Goal σε απόδοση 1.87.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

23:30 Κοριτίμπα – Σεαρά: Διπλό (1.85 @bwin)

02:00 Φορταλέζα – Μπαΐα: Goal/Goal (1.87 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!