prognostika stoiximatos 19122021

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 19 Δεκεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα της Κύπρου. Χθες, Σάββατο (18/12), δικαιωθήκαμε με την επιλογή μας του Goal/Goal σε απόδοση 2.20 στο παιχνίδι ΑΠΟΕΛ – Απόλλων Λεμεσού, με το 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕ Λεμεσού – Ολυμπιακός Λευκωσίας Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και επτά αναμετρήσεις η ΑΕ Λεμεσού, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες, μετά και το εκτός 1-0 από την Πάφο. Βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ και δεν έδειξε ικανή να διεκδικήσει κάτι, καθώς δεν ήταν καθόλου απειλητική και υπέπεσε σε αρκετά λάθη για ακόμη μια φορά, ενώ αυτό ήταν το έκτο σερί ματς που παραμένει “άσφαιρη”. Ηττήθηκε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός της (1-0-4).

Παράλληλα όμως, ούτε ο Ολυμπιακός Λευκωσίας έχει επικρατήσει εδώ και τρία παιχνίδια, μετρώντας μια ισοπαλία και δυο ήττεςμ, μετά και το εντός 1-1 με τον ΑΠΟΕΛ. Μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα απειλητικές οι διαθέσεις της και να είχε περισσότερο παθητικό ρόλο, ωστόσο εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε και προηγήθηκε κόντρα στη ροή. “Λύγισε” όμως στα τελευταία λεπτά και αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας. Δεν πήρε κάποιο διπλό στις πέντε τελευταίες εξόδους του (0-2-3).

Με μοναδικό στόχο να δώσουν τέλους στην κατρακύλα τους και να κλείσουν με νίκη τις υποχρεώσεις του για φέτος, θα παραταχθούν και οι δυο πλευρές. Δεν μας πείθει καμία από τις δυο για να τη στηρίξουμε, αν υπάρξει νικητής θεωρούμε ότι θα είναι στις λεπτομέρειες, οπότε και κρατάμε το No Goal και Under 2.5 σε απόδοση 2.05 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:00 ΑΕ Λεμεσού – Ολυμπιακός Λευκωσίας: No Goal και Under 2.5 (2.05 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!