prognostiko stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 19 Νοεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση που ανοίγει την αγωνιστική στη Ρωσία.

Ζενίτ – Νίζνι Νόβγκοροντ Προγνωστικά

Από ένα αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων προέρχεται στο πρωτάθλημα η Ζενίτ, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εκτός 0-0 με την Ουράλ, πριν από τη διακοπή. Ισορροπημένο παιχνίδι, με λίγες καλές στιγμές και δίκαιο το τελικό 0-0, με την ίδια να παίζει με παίκτη λιγότερο από τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Επικράτησε στα έξι από τα επτά φετινά εντός της, έχοντας και μια ήττα, παραμένοντας παράλληλα και μόλις πρώτη.

Από τέσσερις διαδοχικές ήττες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Νίζνι Νόβγκοροντ, κόντρα σε Κρίλια Σοβέτοφ (2-0 εκτός), Κράσνονταρ (1-4 εντός), Λοκομοτίβ Μόσχας (1-2 εντός) και Ακμάτ Γκρόζνι (3-1 εντός). Είχε περισσότερο παθητικό ρόλο και με εξαίρεση το τέρμα που πέτυχε, δεν απείλησε ιδιαίτερα, οπότε και δεν άξιζε κάτι. Ηττήθηκε δυο φορές στις επτά φετινές της εξόδους, μετρώντας ακόμη τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες.

Για ακόμη μια φορά, η Ζενίτ είναι λογικό φαβορί για να πάρει τη νίκη, κόντρα σε μια Νίζνι Νόβγκοροντ η οποία είναι σε αγωνιστική κρίση, ερχόμενη από τέσσερις διαδοχικές νίκες. Περιμένουμε ευρεία νίκη των γηπεδούχων, επιλογή μας είναι το Over 3.5 σε απόδοση 2.25 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:00 Ζενίτ – Νίζνι Νόβγκοροντ: Over 3.5 (2.25 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!