Elfsborg prognwstiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Σουηδίας.

Έστερσουντ – Έλφσμποργκ Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και δέκα αναμετρήσεις η Έστερσουντ, σε ένα σερί όπου και μετράει μια ισοπαλία και εννέα ήττες, μετά και το εκτός 1-0 από τη Σίριους, όπου ήταν κατώτερη των προσδοκιών για ακόμη μια φορά, δεν απείλησε ιδιαίτερα και δεν ήταν ικανή να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Πέμπτη διαδοχική της ήττα, είναι σε κακή κατάσταση και δε λέει να δώσει τέλος στην κατρακύλα της. Χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία εντός της (0-1-4). Αντιθέτως, από ένα αήττητο σερί δέκα αγώνων προέρχεται στο πρωτάθλημα η Έλφσμποργκ, στο οποίο και μετράει οκτώ νίκες και δυο ισοπαλίες, ερχόμενη από το εντός 4-2 επί της Χάκεν. Αν και βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, βρήκε απάντηση ισάριθμες φορές, δεν τα παράτησε και κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή. Δεύτερη διαδοχική νίκη, μετά και από εκείνη στην έδρα της Κάλμαρ (0-3). Αήττητη στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της (3-1-0).

Σε σαφώς καλύτερη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Έλφσμποργκ, έρχεται από αήττητο σερί δέκα αγώνων, όσα ματς έχει να κερδίσει η Έστερσουντ. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι, περιμένουμε ακόμη μια νίκη τους σήμερα, οπότε και επιλογή μας είναι το Διπλό και Over 2.5 σε απόδοση 2.30 από την Bwin.

Χάλμσταντ – Κάλμαρ Προγνωστικά

Από δυο σερί ήττες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Χάλμσταντ, κόντρα σε Βάρμπεργκς (1-0 εκτός) και Γκέτεμποργκ (2-0 εκτός). Κόντρα στην τελευταία είχε απογοητευτική εμφάνιση, είχε κάποιες ευκαιρίες όμως σε καμία περίπτωση δεν απείλησε. Παρόλα αυτά, ποντάρει στο εντός έδρας αήττητο της σεζόν, με δυο νίκες και έξι ισοπαλίες, για να αποσπάσει κάτι το θετικό. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Κάλμαρ, η οποία συνέτριψε με  Πανηγύρισε το διπλό στις δυο πιο πρόσφατες εξόδους της.4-1 τη Ντέγκερφορς, εντός. Με διαφορά καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, με εξαίρεση το τέρμα που δέχθηκε.

Με βασικό της όπλο το εντός έδρας αήττητο θα παραταχθεί η Χάλμσταντ, έτσι ώστε να επιστρέψει στις νίκες και να πάρει βαθμολογική ανάσα στη μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού. Δύσκολο όμως το έργο της κόντρα στην Κάλμαρ. Επιλογή μας, το 2-3 Goals σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:00 Έστερσουντ – Έλφσμποργκ: Διπλό και Over 2.5 (2.30 @bwin)

18:30 Χάλμσταντ – Κάλμαρ: 2-3 Goals (2.00 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!