Γαλατασαράι προγνωστικά

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 19 Αυγούστου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ράντερς – Γαλατασαράι Προγνωστικά

Ξεκινάω τις επιλογές μου με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ράντερς και Γαλατασαράι. Αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων μετράει η Ράντερς, στο οποίο και έχει απολογισμό πέντε νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το διπλό που πήρε επί της Βίμποργκ (1-2), για το πρωτάθλημα. Μπορεί να δημιούργησε λιγότερες ευκαιρίες από την αντίπαλό της, ωστόσο αποδείχθηκε πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια, για να πάρει και το κάτι παραπάνω. Ρίχνεται τώρα για πρώτη φορά φέτος, στη μάχη της Ευρώπης. Από την πλευρά της, η Γαλατασαράι έρχεται από δυο σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, μετά και το διπλό που πήρε επί της Γκιρεσούνσπορ (0-2) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Τουρκίας. Αποτέλεσμα δίκαιο, καθώς ήταν με διαφορά καλύτερη. Μετράει ένα αποκλεισμό (από την Αϊντχόφεν στο Τσάμπιονς Λιγκ) και μια πρόκριση (επί της Σεντ Τζόνστον στο Γιουρόπα Λιγκ), μέχρι στιγμής στην Ευρώπη.

Δυναμικό το ξεκίνημα της Ράντερς στη σεζόν, έρχεται από αήττητο σερί εντός των συνόρων και θέλει να δείξει κάτι θετικό και στην Ευρώπη τώρα. Πιο έμπειρη η Γαλατασαράι, φαινομενικά είναι το φαβορί. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 1.77 από την Bwin.

Φενερμπαχτσέ – Ελσίνκι Προγνωστικά

Πάμε και στο δεύτερο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε σήμερα και αυτό είναι το Φενερμπαχτσέ – Ελσίνκι. Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για τη φετινή σεζόν, η Φενερμπαχτσέ, η οποία επικράτησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Τουρκίας, της Ντεμίρσπορ (0-1 εκτός), σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αρκετές οι ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, αμφότερες όμως ήταν αρκετά άστοχες στην τελική προσπάθεια. Απόψε, επιστρέφει στην Ευρώπη, μετά από δυο χρόνια απουσίας. Αήττητο σερί επτά αναμετρήσεων μετράει η Ελσίνκι, έχοντας απολογισμό τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, μετά και το εντός 1-0 επί της Μάριεχαμν. Μπορεί να μην έπιασε το μέγιστο της απόδοση της, ωστόσο ακόμη κι έτσι κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Στον προηγούμενο προκριματικό, άφησε εκτός συνέχειας τη Νέφτσι Μπακού (2-2 εκτός, 3-0 εντός).

Μπορεί να μην έχει αρκετά παιχνίδια στα πόδια της, ωστόσο η Φενερμπαχτσέ παραμένει ένα πολύ πιο ποιοτικό και έμπειρο σύνολο από την Ελσίνκι. Οπότε και δικαίως θεωρείται φαβορί, τόσο για την πρόκριση, όσο και για τη νίκη απόψε. Περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, με την επιλογή μας να είναι το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Ράντερς – Γαλατασαράι: Goal/Goal (1.77 @bwin)

21:45 Φενερμπαχτσέ – Ελσίνκι: Over 2.5 (1.80 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!