Inter Turku prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 19 Ιουλίου σήμερα, επιστρέψαμε από την καλοκαιρινή μας άδεια και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Φινλανδίας.

Ίντερ Τούρκου – Χέλσινγκφορς Προγνωστικά

Δεν έχει πανηγυρίσει τη νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, η Ίντερ Τούρκου, στα οποία και μετράει από δυο ισοπαλίες και ήττες. Στο πιο πρόσφατο, ηττήθηκε με 2-0 από την Πούσκας, εκτός, που την άφησε και εκτός Ευρώπης, μετά και το 1-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς για το Κόνφερενς Λιγκ. Στα του πρωταθλήματος τώρα, έμεινε στο 1-1 με τη Λάχτι, στο τελευταίο αντίστοιχο ματς, στα τέλη του Ιούνη. Βρίσκεται έτσι στην τρίτη θέση, ενώ είναι αήττητη εντός, με πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερα παιχνίδια για το πρωτάθλημα η Χέλσινγκφορς, μετρώντας από δυο ισοπαλίες και ήττες, μετά και την ήττα με 0-1 από τη Λάχτι, σε ένα ισορροπημένο ματς. Κάπως έτσι, βρίσκεται στην έβδομη θέση της κατάταξης, ούσα στο -1 από την εξάδα και με παιχνίδι λιγότερο. Αήττητη σε πέντε φετινές εξόδους (2-3-0), ενώ στις τρεις πιο πρόσφατες από αυτές διατήρησε και ανέπαφη την εστία της.

Αντίδραση αναζητεί η Ίντερ Τούρκου, που μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Ποντάρει πολλά στον παράγοντα έδρα, εκεί όπου παραμένει αήττητη φέτος, ενώ δεν έχει ηττηθεί ποτέ από την Χέλσινγκφορς. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.70 από την Bwin.

Κότκα – Χάκα Προγνωστικά

Εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη εδώ και οκτώ αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα η Κότκα, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και έξι ήττες, μετά και την εντός έδρας ήττα με 1-3 από τη Μάριεχαμν, σε ένα παιχνίδι όπου έγιναν και πάλι φανερά τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Σταθερά στην τελευταία θέση της κατάταξης, με έξι βαθμούς. Παράλληλα, ηττήθηκε στα τέσσερα από τα πέντε εντός της, έχοντας ωστόσο και μια ισοπαλία. Όπως η αποψινή της αντίπαλος, έτσι και η Χάκα δεν έχει επικρατήσει εδώ και έξι παιχνίδια πρωταθλήματος, σερί όπου και μετράει δυο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, ερχόμενη από το εντός 0-1 από την Κουόπιο, όπου και παρότι έπαιξε καλά, δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω. Μετά και από αυτή τη νέα απώλεια, βρίσκεται στην 10η θέση. Δυο νίκες και τέσσερις ήττες ο απολογισμός της, σε έξι φετινές εξόδους.

Ερχόμενες από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, οι δυο ομάδες θέλουν να βγάλουν αντίδραση απόψε και να πάρουν κάτι το θετικό, που θα τους δώσει και την όποια βαθμολογική ανάσα. Ανέκαθεν τα μεταξύ τους είχαν γκολ, οπότε και κρατάμε το συχνό Over 2.5 σε απόδοση 2.01.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

18:30 Ίντερ Τούρκου – Χέλσινγκφορς: Άσσος (1.70 @bwin)

18:30 Κότκα – Χάκα: Over 2.5 (2.01 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!