Nordsjaelland prognwstika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τέταρτη 19 Μαΐου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από τα πλέι οφ της Α’ Δανίας.

Νόρντζελαντ – Ράντερς Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Νόρντζελαντ, σερί στο οποίο και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες, μετά και το εκτός 3-1 από την Άαρχους. Ηττήθηκε μόλις μια φορά στα επτά τελευταία εντός της στο πρωτάθλημα, μετρώντας ακόμη από τρεις νίκες και ισοπαλίες. Από την πλευρά της, η Ράντερς αγνοεί τη νίκη στα δυο τελευταία της παιχνίδια, μετρώντας κατά σειρά μια ήττα από την Άαρχους (0-1 εντός) και μια ισοπαλία με τη Μίντιλαντ (1-1 εκτός). Εξακολουθεί να αγνοεί το διπλό στις οκτώ πιο πρόσφατες εξόδους της, μετρώντας χαρακτηριστικά από τέσσερις ισοπαλίες και ήττες.

Αναμέτρηση που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πέμπτη θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος, με τη Νόρντζελαντ να έχει προβάδισμα τριών βαθμών. Απόψε μάλιστα είναι και το φαβορί, από τη στιγμή που η αντίπαλό της δεν πείθει σε καμία των περιπτώσεων με τις εμφανίσεις της, ειδικά στα εκτός της. Επιλογή μας, είναι το 1 (DNB) σε απόδοση 1.72 από την Bwin.

Κοπεγχάγη – Μίντιλαντ Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Κοπεγχάγη, σε ένα σερί όπου και μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία, ερχόμενη από την εντός έδρας επικράτηση με 2-1 επί της Μπρόντμπι. Επιστροφή έτσι στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά και την ισοπαλία που πήρε στην έδρα της Νόρντζελαντ (2-2). Έφτασε έτσι τους 52 βαθμούς, που την φέρνουν στην τρίτη θέση των πλέι οφ και στο -3 από την πρώτη δυάδα. Παραμένει αήττητη στα δέκα τελευταία εντός της (6-4-0). Από την πλευρά της, η Μίντιλαντ αγνοεί τη νίκη στα δυο τελευταία της παιχνίδια, μετρώντας κατά σειρά μια ήττα από τη Μπρόντμπι (3-1 εκτός) και μια ισοπαλία με τη Ράντερς (1-1 εκτός). Παρά τη νέα απώλεια, παραμένει στην κορυφή των πλέι οφ, με 57 βαθμούς, ούσα στο +2 από τη δεύτερη Μπρόντμπι, δυο στροφές πριν το φινάλε. Δεν ικανοποιεί με την εκτός έδρας παρουσία της, έχοντας πανηγυρίσει ένα διπλό στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της (1-2-3).

Ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να τερματίσει εντός της πρώτης δυάδος θέλει η Κοπεγχάγη, με τη Μίντιλαντ να ψάχνει και αυτή το θετικό αποτέλεσμα που θα τη διατηρήσει στην κορυφή. Περιμένουμε γκολ και πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.65.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Νόρντζελαντ – Ράντερς: 1 (DNB) (1.72 @bwin)

21:00 Κοπεγχάγη – Μίντιλαντ: Over 2.5 (1.65 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!