Midtjylland prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 19 Απριλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από τα πλέι οφ της Δανίας.

Ράντερς – Μίντιλαντ Προγνωστικά

Δυο σερί ήττες μετράει στα πλέι άουτ η Ράντερς, κόντρα σε Κοπεγχάγη (2-1 εκτός) και Νόρντζελαντ (3-4 εντός). Βρίσκεται έτσι στην έκτη και τελευταία θέση των πλέι οφ, με 32 βαθμούς, ούσα παράλληλα στο -7 από την τετράδα και τις ευρωπαϊκές θέσεις. Μεσοβδόμαδα ωστόσο, μπορεί να έμεινε στο 1-1 με την Άαρχους, εντός, ωστόσο πήρε την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, μετά και το διπλό 0-2 που πήρε στο πρώτο παιχνίδι. Αντιθέτως, η Μίντιλαντ μετράει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, κόντρα σε Βέιλε (5-0 εντός), Μπρόντμπι (1-0 εντός) και Άαρχους (1-4 εκτός), οπότε και είναι μόνη πρώτη. Στα μέσα της περασμένης εβδομάδος, ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της Σοντερίσκε, οπότε και έμεινε εκτός από τον τελικό του κυπέλλου, παρότι είχε επικρατήσει με 1-0 στο πρώτο ματς.

Ανεβασμένη η Ράντερς μετά και την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, λογικά θα επικεντρωθεί εκεί για να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κόντρα σε μια Μίντιλαντ, που ψάχνει αντίδραση για τον αποκλεισμό της, δεν έχει καθόλου εύκολο έργο, ειδικά από τη στιγμή που ούτε η προϊστορία είναι υπέρ της. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 1.83 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Ράντερς – Μίντιλαντ: Διπλό (1.83 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!