prognostiko stoiximatos 196032022

Και εκεί που λέγαμε ότι η Πούμας θα έχει ένα ξεκούραστο βράδυ και θα επιβεβαιωθεί ο Άσσος (απόδοση 2.15), εν τέλει δέχθηκε δυο γκολ μέσα σε δυο λεπτά (78′, 80′) και αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Στα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα της Κύπρου.

ΑΕ Λεμεσού – Ομόνοια Προγνωστικά

Οι δυο ομάδες κοντράρονται για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, καθώς την Τετάρτη αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 για τα προημιτελικά του κυπέλλου. Δεν ικανοποίησε με την απόδοση της η ΑΕ Λεμεσού, κάτι που παραδέχτηκε και ο Παντελίδης, ενώ παρότι προηγήθηκε στο σκορ, δεν ήταν ικανή να κρατήσει μέχρι τέλους, με την επίσης απογοητευτική Ομόνοια να ισοφαρίζει δέκα λεπτά αργότερα.

Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις έρχεται η ΑΕ Λεμεσού, στο οποίο και μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Είναι δεύτερη στα πλέι άουτ, με σημαντική διαφορά από την τελευταία δυάδα. Αήττητη στα πέντε τελευταία εντός της, έχοντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες. Αντιθέτως, η Ομόνοια είναι χωρίς νίκη στα τρία τελευταία της (0-2-1), ενώ και αυτή αγωνίεται χωρίς κίνητρο στα πλέι άουτ, καθώς δεν πρόκειται να κινδυνεύσει. Αλώβητη στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της.

Μερικά 24ωρα μετά το μεταξύ τους ματς για το κύπελλο, οι δυο ομάδες κοντράρονται και πάλι, χωρίς να έχουν κάποιο βαθμολογικό κίνητρο σε αυτά τα πλέι άουτ. Με βάση και της εικόνας που είχαν στο ματς της Τετάρτης, δεν περιμένουμε πολλά, με την επιλογή μας να είναι η Ισοπαλία σε απόδοση 2.95 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 ΑΕ Λεμεσού – Ομόνοια: Χ (2.95 @bwin)

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας (14 Μαρτίου-20 Μαρτίου 2022)

  • ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
  • Λέστερ – Μπρέντφορντ
  • Ίντερ – Φιορεντίνα
  • Ρόμα – Λάτσιο
  • Γιουβέντους – Σαλερνιτάνα
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρσελόνα
  • Μπάγερν Μονάχου – Ουνιόν Βερολίνου

*Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν & δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια​