Midtjylland prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από Α’ Δανίας και Α’ Βραζιλίας.

Άαλμποργκ – Μίντιλαντ Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Άαλμποργκ, σε ένα σερί όπου και μετράει από δυο ισοπαλίες και ήττες, μετά και το εντός 0-0 με τη Ράντερς. Σε οκτώ εντός μετράει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυ ήττες. Αντιθέτως, η Μίντιλαντ έρχεται από δυο διαδοχικές νίκες κόντρα σε Ράντερς (1-2 εκτός) και Χόρσενς (1-0 εντός). Είναι έτσι στο -1 από την πρωτοπόρο Μπρόντμπι και με πιθανή επικράτηση περνάει προσωρινά πρώτη. Παρέμεινε αήττητη στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Την αγωνιστική κρίση της Άαλμποργκ θέλει να εκμεταλλευτεί απόψε η Μίντιλαντ και να πάρει την τρίτη διαδοχική της νίκη, που θα τη φέρει προσωρινά στην κορυφή της κατάταξης. Είναι το φαβορί, οπότε και επιλογή μας είναι το Διπλό σε απόδοση 1.73 από την Bwin.

Σάο Πάολο – Παλμέιρας Προγνωστικά

Μετά από επτά αναμετρήσεις και με απολογισμό τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, η Σάο Πάολο πανηγύρισε και πάλι τη νίκη, επικρατώντας με 1-2 στην έδρα της Γκρέμιο. Μοιράζεται την τρίτη θέση με την Ατλέτικο Μινέιρο, με το στόχο να είναι η έξοδος στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Στο 9-6-2 ο εντός έδρας απολογισμός της, αγνοώντας το τρίποντο στα τέσσερα πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς (0-2-2). Αντιθέτως, από την πρώτη της ήττα προέρχεται η Παλμέιρας, μετά από τρία παιχνίδια με μια νίκη και δυο ισοπαλίες, καθώς δεν τα κατάφερε κόντρα στην Κοριτίμπα (1-0 εκτός). Είναι έκτη στην κατάταξη και ουσιαστικά αδιάφορη, καθώς έχει εξασφαλίσει ήδη την έξοδο στο ερχόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες, το οποίο κατέκτησε φέτος. Στο 6-4-7 ο εκτός έδρας απολογισμός της, έχοντας ηττηθεί στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της.

Ντέρμπι με μονόπλευρο ενδιαφέρον και αυτό είναι από πλευράς Σάο Πάολο. Έρχεται από νίκη, κάτι που την ανέβασε ψυχολογικά, την ώρα που η Παλμέιρας δεν πείθει στα τελευταία εκτός της, έχοντας ηττηθεί παράλληλα στα τρία πιο πρόσφατα εξ αυτών. Επιλογή μας αποτελεί ο Άσσος σε απόδοση 2.17.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

20:00 Άαλμποργκ – Μίντιλαντ: Διπλό (1.73 @bwin)

02:30 Σάο Πάολο – Παλμέιρας: Άσσος (2.17 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!