prognostiko stoiximatos 19022022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 19 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα του Μεξικού.

Τίγκρες – Ατλέτικο Σαν Λουίς Προγνωστικά

Από τρεις διαδοχικές νίκες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Τίγκρες, επικρατώντας κατά σειρά των Πούμας (1-2 εκτός), Μαζατλάν (4-3 εντός) και Γουαδαλαχάρα (1-3 εκτός). Κόντρα στην τελευταία, την περασμένη εβδομάδα, ήταν με διαφορά καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, και πήρε δίκαια το θετικό αποτέλεσμα. Αποδίδει καλύτερα όμως στην έδρα της, εκεί όπου πανηγύρισε έξι νίκες στα επτά τελευταία αντίστοιχα ματς (6-0-1).

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Ατλέτικο Σαν Λουίς, καθώς μετά και το διπλό που πανηγύρισε στην έδρα της Κλαμπ Αμέρικα (2-3), ηττήθηκε με 0-1 από την Τολούκα, εντός. Κατώτερη των προσδοκιών, δεν κατάφερε να δείξει κάτι αξιόλογο μέχρι και τη στιγμή που απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Έχασε πέναλτι στο φινάλε του ημιχρόνου, ενώ παρότι βρήκε χώρους στο δεύτερο, δεν ήταν ικανή να πετύχει κάτι. Τέταρτη ήττα στα πέντε πρώτα παιχνίδια της στο Κλαουσούρα. Πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις έξι τελευταίες εξόδους της (1-3-2).

Σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Τίγκρες, η οποία βρήκε ρυθμό και έρχεται από τρεις σερί νίκες, στις οποίες έχει την ευκαιρία να δώσει συνέχεια απόψε, κόντρα σε μια Ατλέτικο Σαν Λουίς που δεν ικανοποιεί σε καμία περίπτωση. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, περιμένουμε ευρεία επικράτηση τους απόψε, με την επιλογή μας να είναι το Over 2.5 σε απόδοση 1.85 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

03:00 Τίγκρες – Ατλέτικο Σαν Λουίς: Over 2.5 (1.85 @bwin)

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας (14-20 Φεβρουαρίου 2022)

  • Γιουβέντους – Τορίνο
  • Ιωνικός – ΟΦΗ
  • Κολωνία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  • Ρόμα – Βερόνα
  • Λιντς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  • Άρης – ΠΑΟΚ
  • Μπιλμπάο – Σοσιεδάδ

*Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν & δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια​