wolfsburg prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τρίτη 19 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από Α’ Γερμανίας.

Γκλάντμπαχ – Βέρντερ Βρέμης Προγνωστικά

Αήττητη για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος παρέμεινε η Γκλάντμπαχ, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εκτός 2-2 με τη Στουτγκάρδη, όπου προηγήθηκε δις. Πρώτη απώλεια, μετά τις δυο νίκες κόντρα σε Μπίλεφελντ (0-1 εκτός) και Μπάγερν Μονάχου (3-2 εντός). Καλείται να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί, για να ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία. Από την πλευρά της, η Βέρντερ Βρέμης επέστρεψε στις νίκες μετά από δυο αναμετρήσεις (0-1-1), επικρατώντας με 2-0 της Άουγκσμπουργκ. Στόχος της, να απομακρυνθεί όσο το δυνατό περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, ούσα στο +6 αυτή τη στιγμή. Είναι ομάδες που σκοράρουν, οπότε και πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.75 από την Bwin.

Μάιντζ – Βόλφσμπουργκ Προγνωστικά

Δεν ικανοποιεί με τη μέχρι τώρα παρουσία της η Μάιντζ, η οποία παραμένει σταθερά στην τελευταία θέση, μαζί με τη Σάλκε. Μετράει ένα σερί οκτώ αγωνιστικών χωρίς νίκη, με τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, μετά και το εκτός 1-1 με τη Ντόρτμουντ. Προσπαθεί να βγάλει αντίδραση, όμως δυσκολεύεται αρκετά, με την άμυνα της να είναι η “αχίλλειος πτέρνα” της. Κι αν η Βόλφσμπουργκ αγνοεί και αυτή τη νίκη εδώ και τρία ματς (0-2-1), ενώ μετράει και ένα διπλό στις οκτώ πιο πρόσφατες εξόδους της (1-5-2), πραγματοποιεί μια πολύ καλύτερη πορεία. Γι’ αυτό και θα τη στηρίξουμε απόψε, με το Διπλό να είναι σε απόδοση 1.80.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:30 Γκλάντμπαχ – Βέρντερ Βρέμης: Goal/Goal (1.75 @bwin)

21:30 Μάιντζ – Βόλφσμπουργκ: Διπλό (1.80 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!