prognostiko stoiximatos 19012022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Τετάρτη 19 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το κύπελλο Κύπρου.

ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιακός Λευκωσίας Προγνωστικά

Αήττητος παραμένει εδώ και δέκα αναμετρήσεις ο ΑΠΟΕΛ, έχοντας από πέντε νίκες και ισοπαλίες, μετά και το διπλό στην έδρα του Εθνικού Άχνας (0-3), για το πρωτάθλημα. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς ήταν με διαφορά ανώτερος στον αγωνιστικό χώρο. Αήττητος στα επτά τελευταία εντός του, μετρώντας πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες.

Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει σε κάποιο από τα έξι τελευταία παιχνίδια του ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, μετρώντας μια ισοπαλία και πέντε ήττες. Στο πιο πρόσφατο από αυτά, υποδέχθηκε την Πάφο, από την οποία και ηττήθηκε με 1-2. Κατώτερη των προσδοκιών η εμφάνιση που πραγματοποίησε, παρότι ισοφάρισε στη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία του. Δεν πανηγύρισε το διπλό σε καμία από τις επτά τελευταίες εξόδους του, στις οποίες έχει απολογισμό δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Σε σαφώς καλύτερη αγωνιστική κατάσταση ο ΑΠΟΕΛ, την ώρα που ο Ολυμπιακός Λευκωσίας βρίσκεται σε κρίση και ίσως το κύπελλο να είναι πολυτέλεια για τον ίδιο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Φαβορί οι γηπεδούχοι, επιλογή μας ο Άσσος σε απόδοση 1.70 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιακός Λευκωσίας: Άσσος (1.70 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!