prognostiko stoiximatos 18122021

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 18 Δεκεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα της Κύπρου.

ΑΠΟΕΛ – Απόλλων Λεμεσού Προγνωστικά

Από ένα αήττητο σερί επτά αγώνων προέρχεται στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ, μετρώντας τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, μετά και το εκτός 1-1 με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα, είχε και δοκάρι, βρέθηκε όμως πίσω κόντρα στη ροή, έχοντας μείνει και με παίκτη λιγότερο, για να “σώσει” το βαθμό στο φινάλε. Τρίτη σερί ισοπαλία, ενώ έμεινε αήττητος στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός του, έχοντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Μετά από έξι παιχνίδια και με απολογισμό πέντε νίκες και μια ισοπαλία, ο Απόλλων Λεμεσού υπέστη και πάλι την ήττα, καθώς δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι με τον Άρη (0-2 εντός). Κατώτερος των προσδοκιών, δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός προς την αντίπαλη εστία και να διεκδικήσει κάτι. Πήρε το διπλό στις τέσσερις από τις έξι φετινές του εξόδους στο πρωτάθλημα, μετρώντας ακόμη από μια ισοπαλία και ήττα.

Με στόχο τη νίκη θα παραταχθούν και οι δυο πλευρές στο αποψινό πολύ μεταξύ τους παιχνίδι. Ο μεν ΑΠΟΕΛ για να πάρει ανάσα μετά τις τρεις σερί ισοπαλίες και να “πατήσει” εξάδα, ο δε Απόλλων για να διατηρηθεί στην κορυφή, βγάζοντας αντίδραση για την ήττα στο ντέρμπι με τον Άρη. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 2.20 από την Bwin, το οποίο επιβεβαιώθηκε και στα 6/7 τελευταία μεταξύ τους.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 ΑΠΟΕΛ – Απόλλων Λεμεσού: Goal/Goal (2.20 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!