prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 18 Νοεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση που ολοκληρώνει την εμβόλιμη αγωνιστική της Βραζιλίας.

Σπορτ Ρεσίφε – Μπαΐα Προγνωστικά

Από τρεις σερί ήττες προέρχεται η Σπορτ Ρεσίφε, κόντρα σε Φλουμινένσε (1-0 εκτός), Αμέρικα Μινέιρο (2-3 εντός) και Σεαρά (2-1 εκτός). Κόντρα στην τελευταία, μπορεί να είχε περισσότερες ευκαιρίες, ωστόσο αποδείχθηκε αρκετά πιο άστοχη στην τελική προσπάθεια, γνωρίζοντας την ήττα με γκολ στο φινάλε. Πέμπτη ήττα στις έξι τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος, βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης, στο -9 από τη ζώνη της παραμονής. Ηττήθηκε μια φορά στα πέντε τελευταία εντός της (3-1-1).

Μετά από επτά αναμετρήσεις και με απολογισμό τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, η Μπαΐα υπέστη και πάλι την ήττα, αυτή τη φορά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φλαμένγκο (3-0).  Είχε περισσότερο παθητικό ρόλο, αγωνιζόμενη με αριθμητικό μειονέκτημα για αρκετό διάστημα, ενώ είχε και σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία. Έχοντας συγκεντρώσει 36 βαθμούς, βρίσκεται στην 17η θέση, που οδηγεί σε υποβιβασμό, στο -3 και με παιχνίδι λιγότερο από τη ζώνη της παραμονής. Ηττήθηκε μια φορά στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξόδους της (1-2-1).

Με τις δυο ομάδες να βρίσκονται εντός της επικίνδυνης ζώνης, αμφότερες θέλουν να αποφύγουν απόψε την ήττα, έτσι ώστε να συνεχίσουν να ελπίζουν, αν και το έργο της Σπορτ Ρεσίφε είναι αρκετά πιο δύσκολο. Δεν μας πείθει καμία εκ των δυο, θα κρατήσουμε την Ισοπαλία σε απόδοση 3.30 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

02:00 Σπορτ Ρεσίφε – Μπαΐα: Ισοπαλία (3.30 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!