prognostika stoiximatos

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 18 Οκτωβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση από την πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας.

Σάο Πάολο – Κορίνθιανς Προγνωστικά

Από ένα αήττητο σερί επτά αναμετρήσεων προέρχεται στο πρωτάθλημα η Σάο Πάολο, μετά και το εντός 1-1 με τη Σεαρά. Είχε περισσότερες ευκαιρίες, ωστόσο ελάχιστες ήταν αξιόλογες, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι ίσως και το πιο δίκαιο. Έκτη διαδοχική ισοπαλία της, οπότε και εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Αρκέστηκε στην ισοπαλία στα οκτώ από τα 13 φετινά εντός της (3-8-2). Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Κορίνθιανς, επικρατώντας με 1-0 της Φλουμινένσε, εντός. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, ωστόσο στη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία της, βρήκε δίχτυα και πήρε το ματς. Συνεχίζει τη μάχη που δίνει για έξοδο στο ερχόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες. Ηττήθηκε μόλις μια φορά στις επτά τελευταίες εξόδους της (3-3-1).

Τοπικό ντέρμπι του Σάο Πάολο, με τις δυο πλευρές να παίζουν ξεκάθαρα για ένα και μόνο στόχο, τη νίκη. Μια νίκη που θα δώσει ψυχολογική και βαθμολογική ανάσα στη Σάο Πάολο, η οποία προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι, την ώρα που η Κορίνθιανς θέλει να συνεχίσει τη μάχη για να τερματίσει στην εξάδα. Επιλογή μας, η Ισοπαλία σε απόδοση 3.00 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

02:00 Σάο Πάολο – Κορίνθιανς: Ισοπαλία (3.00 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!