Häcken prognostiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Σουηδίας.

Ντέγκερφορς – Σίριους Προγνωστικά

Από την τρίτη διαδοχική της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται η Ντέγκερφορς, έχοντας ηττηθεί κατά σειρά από Μάλμε (3-0 εκτός), Μιάλμπι (0-2 εντός) και Κάλμαρ (4-1 εκτός). Κόντρα στην τελευταία, δεν ήταν καλύτερη, όμως είχε ευκαιρίες τις οποίες δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί σωστά για διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Πανηγύρισε μόλις μια νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός της (1-1-2). Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Σίριους, σε ένα σερί όπου και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εντός 1-0 επί της Έστερσουντ. Καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες και είχε και την κατοχή, ενώ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Δεν κατάφερε να πάρει το διπλό σε κάποια από τις επτά πιο πρόσφατες εξόδους της (0-3-4).

Σε αγωνιστική κρίση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Ντέγκερφορς, την ώρα που η Χάκεν μπορεί να έρχεται από δυο σερί νίκες, ωστόσο εκτός έδρας απογοητεύει με την παρουσία της. Δεν περιμένουμε να ξεφύγει το σκορ, επιλογή μας είναι το Under 2.5 σε απόδοση 2.29 από την Bwin.

Χάκεν – Μιάλμπι Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Χάκεν, μετά και τη νίκη που πανηγύρισε επί της Γκέτεμποργκ (3-2 εντός), καθώς αυτή τη φορά δεν ατα κατάφερε στην έδρα της Έλφσμποργκ (4-2 εκτός). Είχε ευκαιρίες και παρότι προηγήθηκε δυο φορές στο παιχνίδι, εν τέλει δεν ήταν αρκετά ικανή να διατηρήσει αυτό το υπέρ της σκορ μέχρι τέλους. Τρίτη ήττα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, ωστόσο παρέμεινε αήττητη στα πέντε πιο πρόσφατα εντός της (4-1-0). Από ένα αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα προέρχεται η Μιάλμπι, στο οποίο και μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες, μετά και το εντός 0-0 με την ΑΪΚ, σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές. Μόλις ένα διπλό σε έξι εξόδους, μετρώντας ακόμη δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Με βασικό όπλο την έδρα της, θα παραταχθεί απόψε η Χάκεν, έτσι ώστε να πάρει τη νίκη που θα την απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στη Μιάλμπι και εμείς θα τη στηρίξουμε. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 1.73 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:00 Ντέγκερφορς – Σίριους: Under 2.5 (2.29 @bwin)

18:30 Χάκεν – Μιάλμπι: Άσσος 1.73 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!