Irlandia prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 18 Ιουνίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Ιρλανδίας.

Μποέμιανς – Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει εδώ και τρεις αναμετρήσεις η Μποέμιανς, σε ένα σερί στο οποίο και μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εκτός 1-1 με τη Ντέρι Σίτι. Είχε περισσότερες ευκαιρίες και προηγήθηκε στο σκορ, όμως ήταν αρκετά άστοχη για να “κλειδώσει” το θετικό αποτέλεσμα, οπότε και το “πλήρωσε” στις καθυστερήσεις. Επικράτησε και στα τρία τελευταία εντός της. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ, μετά και το διπλό που πανηγύρισε στην έδρα της Σλίγκο Ρόβερς (1-2). Είχε λιγότερες ευκαιρίες από την αντίπαλό της, ωστόσο αποδείχθηκε πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια για να επικρατήσει. Πήρε το διπλό στις τρεις πιο πρόσφατες εξόδους της.

Σε γενικές γραμμές είναι σε καλή κατάσταση και οι δυο πλευρές, που περιμένουμε να τα δώσουν όλα απόψε για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα. Έχουν τον τρόπο να βρίσκουν δίχτυα, κάτι που έγινε και στο μεταξύ τους στον πρώτο γύρο, οπότε πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.96 από την Bwin.

Φιν Χαρπς – Ντέρι Σίτι Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και δυο παιχνίδια η Φιν Χαρπς, έχοντας μια ήττα από τη Σλίγκο Ρόβερς (1-2 εντός) και μια ισοπαλία με τη Σάμροκ Ρόβερς (1-1 εκτός). Κόντρα στην τελευταία, το τελικό αποτέλεσμα ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς και οι δυο πλευρές είχαν φάσεις, αλλά με εξαίρεση το τέρμα τους δεν απείλησαν ιδιαίτερα. Χωρίς νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα εντός της, όπου μετράει μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Αήττητο σερί έξι αγώνων στο πρωτάθλημα για τη Ντέρι Σίτι, μετρώντας δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες, μετά και το εντός 1-1 με τη Μποέμιανς. Ματς στο οποίο βρήκε τη λύτρωση στο φινάλε, για να αποφύγει τα χειρότερα. Παρέμεινε αλώβητη στις πέντε τελευταίες εξόδους της, μετρώντας τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία.

Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες στα τελευταία τους παιχνίδια, με τη Ντέρι Σίτι να έρχεται από αήττητο σερί και εκτός έδρας να τα πηγαίνει καλύτερα, σε αντίθεση με τη Φιν Χαρπς που είναι σε κρίση και εντός απογοητεύει. Επιλογή μας, το 2 (DNB) σε απόδοση 2.08.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:45 Μποέμιανς – Ντρογκέντα Γιουνάιτεντ: Goal/Goal (1.96 @bwin)

22:00 Φιν Χαρπς – Ντέρι Σίτι: 2 (DNB) (2.08 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!