CSKA Moscow prognwstiko

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Κυριακή 18 Απριλίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμέτρησεις από τα πλέι άουτ της Δανίας.

Σότσι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας Προγνωστικά

Σε αγωνιστική κρίση η Σότσι, έρχεται από δυο σερί ήττες, κόντρα σε Ρούμπιν Καζάν (1-0 εκτός) και Ζενίτ (1-2 εντός). Βρίσκεται στην έβδομη θέση και είναι στο -6 από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Μόλις μια ήττα στα 19 τελευταία εντός της (13-5-1). Σε αντίθεση με τη σημερινή αντίπαλό της, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προέρχεται από δυο σερί νίκες, τις οποίες και πανηγύρισε επί των Ταμπόφ (1-2 εκτός) και Ρότορ Βόλγκογκραντ (2-0 εντός). Είναι έτσι στην τέταρτη θέση και στο -3 από την πρώτη δυάδα. Πανηγύρισε επτά νίκες στις δώδεκα φετινές της εξόδους για το πρωτάθλημα, μετρώντας ακόμη μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες.

Αλλαγμένη προς το καλύτερο η ΤΣΣΚΑ με τον Όλιτς στην τεχνική ηγεσία, θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να μείνει σε επαφή με τη δεύτερη θέση. Ψάχνει αντίδραση η Σότσι, μετά τις δυο σερί ήττες που υπέστη. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 1.78 από την Bwin.

Σπαρτάκ Μόσχας – Ούφα Προγνωστικά

Μετά από τέσσερις διαδοχικές νίκες επί των Κράσνονταρ (6-1 εντός), Ντιναμό Μόσχας (1-2 εκτός), Ουράλ (5-1 εντός) και Ροστόφ (2-3 εκτός), η Σπαρτάκ Μόσχας ηττήθηκε ξανά, αυτή τη φορά στο τοπικό ντέρμπι με τη Λοκομοτίβ (2-0 εκτός). Υποχώρησε έτσι στην τρίτη θέση, με 47 βαθμούς, μένοντας δυο πίσω από τη Λοκομοτίβ. Επικράτησε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός της, έχοντας υποστεί παράλληλα και μια ήττα. Αντιθέτως, η Ούφα πανηγύρισε και πάλι τη νίκη, μετά από επτά παιχνίδια και με απολογισμό μια ισοπαλία και έξι ήττες, καθώς στο ντεμπούτο του Αλεξέι Στουκάλοφ επικράτησε με 3-0 της Ακμάτ Γκρόζνι. Παραμένει στην προτελευταία θέση, με 17 βαθμούς, στο -1 από τα μπαράζ και στο -13 από την απευθείας παραμονή. Πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις δώδεκα τελευταίες εξόδους της στο πρωτάθλημα (1-2-9).

Την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και να περάσει ξανά στη δεύτερη θέση έχει η Σπαρτάκ Μόσχας, κόντρα σε μια Ούφα που έρχεται από νίκη και πολύ καλή εμφάνιση και η λογική λέει πώς θα της βάλει δύσκολα. Περιμένουμε μεγάλο σκορ, γι’ αυτό και επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:30 Σότσι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Goal/Goal (1.78 @bwin)

19:00 Σπαρτάκ Μόσχας – Ούφα: Over 2.5 (1.85 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!