prognostiko stoiximatos 18042022

Δεν κύλησε όπως θα θέλαμε η περασμένη εβδομάδα, καθώς πολλές επιλογές μας “έσπασαν”. Πάμε δυναμικά τώρα στη Μεγάλη Εβδομάδα και ευελπιστούμε σε μια καλύτερη συνέχεια. Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, ξεχωρίσαμε το παιχνίδι από τα πλέι οφ της Κύπρου.

ΑΕΚ Λάρνακας – Ανόρθωση Προγνωστικά

Από πανηγυρική πρόκριση προέρχεται στο κύπελλο η ΑΕΚ Λάρνακας, κόντρα στον υποδιαίστερο Ονήσιλο Σωτήρας, του οποίου και επικράτησε με 1-5 αυτή τη φορά, φτάνοντας το συνολικό σκορ στο 13-1. Στο πρωτάθλημα είναι χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, μετά και το εντός 3-3 με τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λεμεσού. Καλείται να επιστρέψει και εκεί στις επιτυχίες, αν θέλει να ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη.

Αήττητη εδώ και πέντε παιχνίδια η Ανόρθωση, μετρώντας δυο νίκες και τρεις ισοπαλίες, μετά και το εκτός 1-1 με τον Άρη Λεμεσού. Απέκτησε από πολύ νωρίς αριθμητικό πλεονέκτημα και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη της διάρκεια, παίρνοντας μάλιστα και προβάδισμα στο σκορ. Ωστόσο, ένα λάθος του Λόρια στο φινάλε, έφερε το ματς στα ίσα. Διατηρείται εντός τετράδος και στο +1 από την αποψινή αντίπαλο.

Αναμέτρηση για την τέταρτη θέση και για την έξοδο στην Ευρώπη, με την ΑΕΚ να καλείται να βγάλει πάση θυσία αντίδραση απόψε κόντρα σε μια Ανόρθωση που δείχνει να πατάει καλύτερα. Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, με την επιλογή μας να είναι το Goal/Goal σε απόδοση 1.80 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 ΑΕΚ Λάρνακας – Ανόρθωση: Goal/Goal (1.80 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!