Rosia prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 18 Μαρτίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από την Α’ Ρωσίας. Δικαιωθήκαμε με τις επιλογές μας από το Copa Libertadores, την Τρίτη (16/03), καθώς βγήκε τόσο το Goal/Goal (1.87) στο Ντεπορτίβο Λάρα – Σάντος (1-1), όσο και το Over 2.5 (1.72) στο Αγιακούτσο – Γκρέμιο (1-2).

Ούφα – Λοκομοτίβ Μόσχας Προγνωστικά

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Ούφα, σε ένα σερί όπου και μετράει μια ισοπαλία και τέσσερις ήττες, μετά και το εντός 0-3 κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν. Δεύτερο διαδοχικό ματς που δεν κατάφερε να σκοράρει, είχε προηγηθεί η εκτός έδρας “λευκή” ισοπαλία με την Ουράλ. Πανηγύρισε μια νίκη σε δέκα φετινά εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, μετρώντας ακόμη τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες. Αντιθέτως, από τρεις διαδοχικές νίκες προέρχεται η Λοκομοτίβ Μόσχας, κόντρα σε ΤΣΣΚΑ (2-0 εντός), Άρσεναλ Τούλα (0-3 εκτός) και Σότσι (3-1 εντός). Στις τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες ο εκτός έδρας απολογισμός της, στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας ηττηθεί στις τέσσερις από τις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της (1-1-4).

Βίοι αντίθετοι για τις δυο ομάδες στα τελευταία παιχνίδια, με την Ούφα να αγνοεί το τρίποντο εδώ και πέντε σερί ματς και τη Λοκομοτίβ Μόσχας να μετράει τρεις σερί νίκες. Είναι σε καλύτερη κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, που παραμένουν και ψηλά, οπότε και πάμε με το Διπλό σε απόδοση 2.02 από την Bwin.

Σπαρτάκ Μόσχας – Ουράλ Προγνωστικά

Από τη δεύτερη διαδοχική της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα προέρχεται η Σπαρτάκ Μόσχας, καθώς μετά από αυτή επί της Κράσνονταρ (6-1 εντός), επικράτησε και στο ντέρμπι με τη Ντιναμό Μόσχας (1-2 εκτός). Έφτασε τους 41 συνολικά και βρίσκεται στη δεύτερη θέση, στο -7 από την πρωτοπόρο Ζενίτ, η οποία έχει και παιχνίδι περισσότερο. Στις έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες ο εντός έδρας απολογισμός της, επικρατώντας στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα αντίστοιχα ματς (3-0-1). Μετά από πέντε αναμετρήσεις και με απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα, η Ουράλ πανηγύρισε και πάλι τη νίκη, επικρατώντας με 1-0 της Ρότορ Βόλγκογκραντ, εντός. Μόλις ένα διπλό στο φετινό πρωτάθλημα, μετρώντας ακόμη έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας ηττηθεί μια φορά στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της (1-4-1).

Στο κυνήγι της κορυφής θέλει να παραμείνει η Σπαρτάκ Μόσχας, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο απόψε, ώστε να μην αφήσει τη Ζενίτ να ξεφύγει. Είναι το φαβορί κόντρα στην Ουράλ, όμως οι φιλοξενούμενοι παλεύουν όλα τα παιχνίδια τους. Πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.87.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

16:00 Ούφα – Λοκομοτίβ Μόσχας: Διπλό (2.02 @bwin)

18:00 Σπαρτάκ Μόσχας – Ουράλ: Over 2.5 (1.87 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!