prognostiko stoiximatos 186032022

Δεν μας πήγε καλά η εβδομάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σήμερα όμως το πρόγραμμα είναι γεμάτο με αναμετρήσεις σε επίπεδο πρωταθλημάτων και πάμε να ρεφάρουμε. Στα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση από το Κλαουσούρα του Μεξικού.

Πουέμπλα – Σάντος Λαγκούνα Προγνωστικά

Από την πρώτη της ήττα στο τρέχον Κλαουσούρα προέρχεται η Πουέμπλα, η οποία δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ατλέτικο Σαν Λουίς (2-1). Κατώτερη των προσδοκιών η εμφάνισή της, βρέθηκε δίκαια πίσω στο σκορ και παρότι ισοφάρισε προσωρινά με αρκετή δόση τύχης, εν τέλει “λύγισε” στην τελευταία φάση και έμεινε με άδεια χέρια. Παρά την απώλεια αυτή, είναι μια από τις πιο σταθερές ομάδες της κατηγορίας, ενώ δεν έχει ηττηθεί στην έδρα της από τον περασμένο Νοέμβριο, όπου και μετράει από τέσσερις νίκες και ισοπαλίες.

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Σάντος Λαγκούνα, ερχόμενη από 3/4 νίκες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Στο τελευταίο εξ αυτών, υποδέχθηκε την Τιχουάνα, την οποία και συνέτριψε με 4-0. Είχε κάποιες αδυναμίες στο αμυντικό κομμάτι, δεν της στοίχισαν όμως και από τη στιγμή που προηγήθηκε τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την ίδια. Ποντάρει στην παράδοση που έχει κόντρα στην Πουέμπλα, όμως η αλήθεια είναι ότι μακριά από την έδρα της απογοητεύει τελευταία.

Να αποδείξει ότι η ήττα της περασμένης εβδομάδας ήταν απλά μια κακή παρένθεση, θέλει απόψε η Πουέμπλα, η οποία ποντάρει πολλά στην έδρα της, όπου και αποδίδει καλύτερα. Έχει τον πρώτο λόγο κόντρα σε μια Σάντος Λαγκούνα που απογοητεύει στα εκτός της. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 2.15 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

05:00 Πουέμπλα – Σάντος Λαγκούνα: Άσσος (2.15 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!