prognostiko stoiximatos 18022022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση από το πρωτάθλημα Κύπρου.

Δόξα Κατωκοπιάς – Πάφος Προγνωστικά

Εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά παιχνίδια η Δόξα Κατωκοπιάς, μετρώντας δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες, σε όλες τις διοργανώσεις. Στο τελευταίο εξ αυτών, ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της ΑΕ Λεμεσού, για το πρωτάθλημα. Για ακόμη μια φορά δεν έλειπαν τα αμυντικά προβλήματα, έκανε αρκετά λάθη και το “πλήρωσε” με το χειρότερο τρόπο, παρότι είχε ισοφαρίσει δυο φορές το σκορ. Είναι γνωστό ότι θα συνεχίσει τα πλέι άουτ, ενώ πανηγύρισε μόλις ένα διπλό στις οκτώ τελευταίες εξόδους της (1-4-3).

Σε αντίθεση με τη σημερινή της αντίπαλο, η Πάφος έρχεται από αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας από δυο νίκες και ισοπαλίες, μετά και το διπλό που πανηγύρισε στην έδρα του Εθνικού Άχνας (0-1). Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, καθώς ήταν ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, ενώ έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα. Σε περίπτωση νίκης απόψε, θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Παρέμεινε αήττητη στα επτά τελευταία εκτός της (4-3-0).

Την ευκαιρία να εξασφαλίσει από τώρα τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, έχει η Πάφος. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τη Δόξα, που με τη σειρά της απογοητεύει, δείχνοντας σαφές πρόβλημα στα μετόπισθεν. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 2.10 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:00 Δόξα Κατωκοπιάς – Πάφος: Διπλό (2.10 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!