Corinthians prognostika

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Δευτέρα 18 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με δυο αναμετρήσεις από Α’ Βραζιλίας.

Παλμέιρας – Κορίνθιανς Προγνωστικά

Αήττητη για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος παρέμεινε η Παλμέιρας, μετρώντας δυο νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εντός 1-1 με τη Γκρέμιο, όπου ήταν καλύτερη και άξιζε τη νίκη. Πρώτη απώλεια, μετά τις δυο νίκες κόντρα σε Μπραγκαντίνο (1-0 εντός) και Σπορτ Ρεσίφε (0-1 εκτός), ενώ είναι στο -9 από την κορυφή, έχοντας και δυο παιχνίδια λιγότερα. Παράλληλα, και η Κορίνθιανς έρχεται από ένα αήττητο σερί επτά αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα, όπου και μετράει πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το εντός 5-0 επί της Φλουμινένσε. Έφτασε έτσι τις τέσσερις σερί νίκες, ενώ αγνοεί την ήττα στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της (4-2-0). Ανεβασμένες στο μεταξύ τους ντέρμπι οι δυο ομάδες, έχουν το γκολ, ενώ αμυντικά δείχνουν σοβαρότητα. Πάμε με το 2-3 Goals σε απόδοση 2.00 από την Bwin.

Γκοϊάς – Φλαμένγκο Προγνωστικά

Παρότι ερχόταν από δυο σερί νίκες κόντρα σε Σπορτ Ρεσίφε (1-0 εντός) και Κοριτίμπα (1-2 εκτός), η Γκοϊάς δεν τα κατάφερε στην έδρα της Ιντερνασιονάλ, όπου και γνώρισε την ήττα με 1-0, παρότι είχε πολύ καλή εμφάνιση σε γενικές γραμμές. Εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, οπότε και αναζητά αντίδραση, αρχής γενημένες από απόψε, όταν και θα παραταχθεί χωρίς απουσίες. Σε αγωνιστική κρίση η Φλαμένγκο, που αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αναμετρήσεις, έχοντας ηττηθεί στις δυο πιο πρόσφατες, από Φλουμινένσε (1-2 εντός) και Σεαρά (0-1 εντός). Καλείται να βγάλει αντίδραση, έτσι ώστε να μην υποχωρήσει ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία. Θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.75.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

00:00 Παλμέιρας – Κορίνθιανς: 2-3 Goal (2.00 @bwin)

01:00 Γκοϊάς – Φλαμένγκο: Goal/Goal (1.75 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!